Nyheder 13. juni 2016

5 friske: Smykkedronning kan score kassen - Martin og Eva flade og forelskede

De kendte sørger efter terrorangrebet i Orlando, AC/DC leverede flot koncert i Aarhus, flot hæderspris til Lisbet Dahl
Foto:All Over Press)
  1. Smykke-dronning kan score kassen.   Smykke-dronningen Julie Sandlau står til en milliongevinst på boligmarkedet, skriver boliga.dk.  
  Det sker, hvis hun og manden, Dennis, får solgt deres herskabsvilla i Hellerup til den udbudte pris.   Den flotte villa er sat til salg for 11.950.000 kroner.   For de penge får man 189 kvadratmeter på Hartmann.   Parret gav i 2006 6,8 millioner kroner for villaen.   Den har siden gennemgået en gennemgribende renovering.   Inden Julie Sandlau etablerede sig som smykke-designer levede hun af at være fotomodel.   2. AC/DC & Axl Rose sejrede i Aarhus.   AC/DC-fans med billetter til bandets koncert i Aarhus i aftes, der ikke vidste bedre, bad om at få deres penge refunderet, da det stod klart, at Axl Rose afløste Brian Johnson i front.   Det var en stor fejl, skriver Ekstra Bladets Thomas Treo, der giver koncerten fire af seks stjerner i karakter.  
Foto:All Over Press)

Det fungerede med Axl Rose i front for AC/DC i setdet for den høreskadede Brian Johnson, vurderer Ekstra Bladets Thomas Treo. (Foto:: All Over Press)

  - Veteranerne kunne smide Axel Strøbye, Aksel Schiøtz eller for den sags skyld en kardanaksel i front, og klassikerparaden ville virke alligevel, skriver Treo.   De der fik refunderet billetten og alle os, der ikke var på plads i Aarhus i aftes kan læse mere om koncerten her.   3. De kendte sørger efter terrorangrebet i Orlando.   Kendisser fra hele verden udtrykker sympati for ofrene og de efterladte efter weekendens terrorangreb på en homo-natklub i Orlando i Florida, hvor 29-årige Omar Mateen, der er amerikaner med afghanske rødder, skuddræbte mindst 50 mennesker og sårede op mod 55, inden han selv omkom i forbindelse med angrebet.   Angrebet betegnes i USA som det største terrorangreb siden 11. september 2001, hvor knap 3.000 mistede livet i New York, Pennsylania og Virginia.   Ifølge Omars afghansk-fødte far var han ikke specielt religiøs, men han syntes, at det var "ulækkert når mænd kysser".   De kendte brugte søndag deres tid på at øse sympati ud på Twitter:   - Jeg beder for familierne uden denne skyde-epedemi. At deres smerte vil blive mødt med sympati fra hele verden, skrev Lady Gaga.   Elton John skrev - og hashtaggede #prayforOrlando:   - Vores hjerter går ud til alle de pårerende, der har mistet i dag.   Læs mere om de kendtes reaktioner på det forfærdelige angreb her.   4. Eva Harlou og Martin Jørgensen er flade og forelskede.   - ...men de har dog hinanden.   Sådan kunne man sige om Eva Harlou og Martin Jørgensen der for få uger siden stod frem som kærester efter i månedsvis at have 'nydt hinandens selskab'.   Martin Jørgensen efter en meget omtalt skilsmisse fra grevinde Alexandra og Eva Harlou efter et noget mindre omtalt brud med ægtemanden og faderen til hendes to børn, musikeren og produceren Thomas Troelsen.  
Foto: Thomas Laursen)

De har nærmest ingen penge, men har dog hinanden. (Foto: Thomas Laursen)

  Og de to får brug for kærligheden, for på den økonomiske front har skilsmisserne været en dårlig forretning.   Pengene fosser ud af kassen i Eva Harlous arkitektfirma, og hun har ikke længere en højt profileret værtstjans på X Factor til at supplere indtjeningen.   Martin Jørgensen skylder over 800.000 kroner på sin store Mercedes og erkendte for nylig i fogedretten, at han ikke kan betale gælden.   Læs meget mere om det økonomisk vingeskudte par her.   5. Hæderspris til Lisbet Dahl.   - Hold da kæft, hvor er jeg glad. Tak.   Det var en berørt, men bramfri Lisbet Dahl, der i aftes løb med årets hæders-Reumert.   - På et splitsekund kan du åbne for noget, der får hele situationen til at vokse, på én og samme tid i kontakt med dig selv, med publikum og med noget, der er endnu større, sagde juryen blandt andet om motivationen for at give den 70-årige skuespiller prisen.   Oven i hæderen følger et kontant beløb på 200.000 kroner.   Læs mere om prisuddelingen her.

Sponsoreret indhold