Kendte5. marts 2021

Officielt fraskilt: Kim Kardashian i byen uden sin ring

Samtidig står det klart, at den 40-årige stjerne bliver boende i Californien, fordi det er bedst for børnene
For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

Nyligt fraskilt, single og klar til at baske lidt med vingerne.

Sådan virkede Kim Kardashian, da hun torsdag tog på ”girls night out” med veninden Lala Anthony.

Det sker efter, at hun i sidste måned indleverede anmodning om at blive skilt fra sin mand gennem næsten syv år, rapperen Kanye West.

Kardashian var klædt på til fest i sin tætsiddende limegrønne kjole. Hendes egen kommentar til aftenen findes under billederne af hende og veninden på Instagram:

"Ride til the wheels fall off."

Og måske mest bemærkelsesværdigt, så manglede der en ganske central ting på Kims finger.

Hendes 15 karats vielsesring med diamanter til lige omkring 25 millioner danske kroner.

Mens den 40-årige mor til fire var i byen uden ring, blev hendes kommende eksmand, Kanye West, spottet med sin på.

Det skriver Daily Mail, der er i besiddelse af billederne, der er taget uden for hans kontor i Californien.

https://imgix.seoghoer.dk/kim.png
 Foto: Instagram, Kim Kardashian

Vielsesringen er væk (Foto: Instagram, Kim Kardashian)

I lige netop denne del af Santa Monica – det indhegnede boligområde Hidden Hills – har parret boet med deres børneflok i flere år.

Et par dage tilbage gik rygterne på, at Kim ville blive boende i kæmpepalæet til 60 millioner dollars, selvom det egentlig er Kanye, der ejer det gennemrenoverede – og meget specielt indrettede – hus.

Bedst for børnene

Når ejendelene og formuen på den måde fordeles, er det lige så meget af hensyn til børnene North på syv, Saint på fem, Chicago på tre og Psalm på et år. I samme område i Californien bor nemlig store dele af Kardashian/Jenner-klanen, så kusiner og fætre stadig er tæt på.

Begge stjerner har desuden før deres bryllup i 2014 underskrevet en aftale om særeje, hvori de holder deres respektive brands og virksomheder adskilt.

Kardashian har sim bekendt tøjlinjen SKIMS og make up-brandet KKW Beauty, mens den 43-årige West ejer tøj- og skomærket Yeezy.

Skilsmissen har efter sigende været på tapetet lige siden juli sidste år, hvor Kim Kardashian angiveligt skulle have holdt møde med skilsmisseadvokat Laura Wasser.

https://imgix.seoghoer.dk/mega621906_027.jpg
 Foto: MEGA

Søster Kourtney har selv tre børn, som North og hendes søskende stadig bor tæt på efter forældrenes skilsmisse (Foto: Mega)

Desuden skulle hun have haft forsvindende lidt kontakt med rapperen siden oktober, hvor hun fejrede sin runde fødselsdag på en privat ø i Polynesien.

Mange af parrets uenigheder er kommet efter Kanye Wests udtalte præsidentambitioner, da han i sommeren sidste år eksempelvis fik givet Kims mor det voldsomme øgenavn ”Kris Jong Un”, og indrømmet, at deres førstefødte North nær var blevet aborteret. Alt sammen i et vanvittigt tårevædet rant på scenen ved sit eget vælgermøde.

Sponsoreret indhold