Kim Kardashian pønser på at sælge: - Hun har aldrig kunne lide huset

Ægteskab, familieliv og kærlighed er sat på hård prøve hjemme hos familien West i øjeblikket.

Det er efterhånden ingen hemmelighed, at parret gennem længere tid har kæmpet for at holde sammen på sagerne.

Og da året startede med regulære rygter om både skilsmisse og nu hussalg, ser det sort ud for verdens mest berømte powercouple.

Mens Kim Kardashian ifølge rygterne er i dialog med skilsmisseadvokater, kan kilder tæt på familie ifølge The Sun berette, at superstjernen pønser på at skille sig af med parrets fælles hus til Californien til 60 millioner dollars.

- Kim har aldrig brudt sig om huset. Hun synes, det er koldt og museumsagtigt, fortæller kilden.

Det kæmpe palæ er naturligvis kun ét ud af mange, som parret ejer.

Men det er ikke desto mindre her, den 40-årige stjerne har boet med sine børn, mens der har været knas i parforholdet – og hun blandt andet har skulle finde sig i, at gemalen Kanye rendte rundt til vælgermøder med præsidentkandidatdrømme.

Ifølge kilder er det vigtigt for Kim at hendes børn bliver tæt på venner og familie - så hun er på udkig efter noget i samme trygge område som deres nuværende Calabasas-palæ
(Foto: Mega)

Forbedringer for 40 millioner dollars

Ifølge The Sun har Kim brugt næsten seks år på at sætte huset i stand. Det har tidligere tilhørt Lisa-Marie Presley.

- Processen omkring istandsættelsen og byggeriet var så kaotisk, fordi Kanye hele tiden ændrede mening eller begyndte forfra. Så huset repræsenterer nu ægteskabets kaos for hende, siger kilden.

- Der er så mange dårlige minder. Hvis hun holder fast i skilsmisse, er det sandsynligt, at hun sælger for at starte på en frisk i nærheden, lyder det fortsat.

Wests imponerende ranch i Cody, i delstaten Wyoming (Foto: Mega)

Parret har selvfølgelig andre ejendomme. Her deres imponerende ranch i Cody, i delstaten Wyoming, hvor Kanye angiveligt har opholdt sig det meste af 2020 (Foto: Mega)

Ekstrem minimalisme

Der vilde hus i byen Calabasas, som parret oprindeligt gav 20 millioner dollars - altså 121 millioner kroner - for helt tilbage i 2013, er et overvældende syn.

Med en indretning så rent og minimalistisk, at selv en stikkontakt kan vælte læsset, otte soveværelser, ti badeværelser, en biograf og flere sportsbaner er det klart, at huset vækker opsigt.

Ikke mindst på billeder fra det anerkendte magasin AD samt Kim Kardashians egen Instagram, hvor hun ofte før har givet rundtur, forklaret opbevaringsmulighederne i køkkenet eller flashet vilde detaljer.

Siden deres huskøb har parret brugt omkring 40 millioner dollars på renovationer.

Kardashian fortalte i 2019 til arkitekt-magasinet, at Kanye står bag mange af husets funktioner.

- Kanye ville få så mange idéer, der var langt ude, og jeg ville sige; ’Det er ikke normalt, vi skal jo bruge skuffer,’ har hun fortalt.

Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close