Kendte24. februar 2021

Kim Kardashian og Kanye West skal skilles: Sådan fik datteren den dårlige nyhed

En kommende skilsmisse mellem den 40-årige Kim Kardashian og hendes tre år ældre rappergemal påvirker naturligvis hele familien. Og nu har datteren North, 7, også modtaget den triste besked
For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

Siden januar måned har der floreret seriøse rygter om en skilsmisse mellem det ”Keeping Up With the Kardashians”-stjernen Kim Kardashian og ordsmeden Kanye West.

Og fredag i sidste uge faldt nyheden så endeligt: Kim Kardashian søger officielt skilsmisse fra Kanye West.

Artiklen fortsætter under billedet ...

https://imgix.seoghoer.dk/mega534842_005_0.jpg
 (Foto: MEGA)

Foto: MEGA

Men der er således ikke kun verden, der er interesseret i det celebre par. Også Kim og Kanyes ældste barn, datteren North på syv år, har fået den triste melding.

Det skriver Hollywood Life.

Kim Kardashian og Kanye West har sammen fire børn: North på syv, Saint på fem, Chicago på tre og Psalm på snart to år.

Og det er således ikke dem alle, der er helt gamle nok til at forstå, hvordan tingene i virkeligheden forholder sig mellem mor og far.

- De mindste børn ved ikke, hvad der foregår, lyder det angiveligt fra en kilde, der desuden afslører, at datteren North nu ved besked:

- Kim satte hende ned alene for at fortælle hende det. Men ikke de små, lyder det videre fra kilden.

Det er dog ikke, fordi der på nuværende tidspunkt er stor forskel på parrets samliv sammenlignet med det sidste års tid, afslører kilden desuden:

- Kim og Kanye har levet sådan her så længe. Det sidste år har været nøjagtig sådan her, hvor de har levet separate liv både fysisk og emotionelt.

Og særligt siden Kanyes sammenbrud tilbage i sommeren 2020, har parret levet hver for sig.

Kanye West har opholdt sig i Wyoming - hvor han angiveligt har fokuseret på at lave musik - mens realtyhustruen har boet i Los Angeles sammen med parrets fire børn.

Sponsoreret indhold