Kendte1. november 2019

Umut efter exit: Jeg lægger sag an

Den tidligere ”Vild med dans”-deltager Umut Sakarya fortæller, at han har besøgt advokater
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/umut_sakarya_og_jenna_bagge_hjp.jpg
 (Foto: Hanne Juul)

Han nåede syv uger i ”Vild med dans”. Men torsdag eftermiddag meddelte flæskekongen Umut Sakarya, at han har trukket sig fra det populære danseprogram.

Årsagen var ifølge den 29-kendiskok, at han har modtaget en hel del negative kommentarer på de sociale medier – og som følge deraf har han nu valgt at trække stikket.

Over for HER&NU fortæller Umut Sakarya, at de mange negative kommentarer får konsekvenser:

- Jeg har sovet dårligt og har nu været hos advokater for at lægge sag an, forklarede han til ugebladets udsendte onsdag.

Da SE og HØR torsdag eftermiddag besøgte kokken i hans restaurant Guldkroen fortalte han kortfattet, at han ikke havde lyst til at stille op til billeder eller interview.

[node:aller-poll]

- Jeg har sagt det, der er at sige, var hans korte svar til SE og HØR, da vi spurgte ind til hans pludselige exit.

SE og HØR ville ellers gerne have spurgt kokken indtil, hvornår han havde taget beslutningen om sit exit, og hvordan han havde fortalt det til dansepartneren Jenna Bagge.

Det var på sin instagram-profil og Facebook-profil, at Umut torsdag eftermiddag annoncerede det uventede og pludselige exit. Han skrev blandt andet:

- Jeg er virkelig ked af at skulle opleve hvordan ‘voksne mennesker’ opfører sig på sociale medier, når de ser en glade dreng, som ikke rigtig passer ind i deres virkelighed. Jeg har haft det skidt med det fra starten af, hvilket jeg også tidligere udtrykt og jeg har prøvet på at få dem til at forstå det bare er et underholdningsprogram hvor vi skal have det sjovt, men det hjalp desværre ikke.

Sponsoreret indhold