Kendte31. oktober 2019

Derfor stopper Umut i "Vild med dans"

Der ligger en trist årsag bag, at flæskekongen Umut netop har valgt at trække sig fra dette års "Vild med dans"
https://imgix.seoghoer.dk/20190927_hjp9642.jpg
 (Foto: Hanne Juul)

Det var ingen hemmelighed, at Umut kæmpede med dansetrinene.

I syv uger forsøgte den selvudråbte flæskekonge at blive "dus" med jive og tango - men han endte i bunden med de laveste point.

Det afholdt dog ikke Umut eller partner Jenna fra at bevare smilet - og samme positivisme var også at spore hos alle fire dommere, der roste den 29-årige kendiskok for at have en vilje og gejst til at blive bedre.

[node:aller-poll]

Desværre var der ikke lutter positive ord at hente fra danskerne - og det er netop de mange negative kommentarer, der torsdag eftermiddag fik Umut til at trække sig fra dette års "Vild med dans".

På sine sociale medier skrev Umut:

- Jeg er virkelig ked af at skulle opleve hvordan ‘voksne mennesker’ opfører sig på sociale medier, når de ser en glade dreng, som ikke rigtig passer ind i deres virkelighed. Jeg har haft det skidt med det fra starten af, hvilket jeg også tidligere udtrykt og jeg har prøvet på at få dem til at forstå det bare er et underholdningsprogram hvor vi skal have det sjovt, men det hjalp desværre ikke.

- Jeg er evigt taknemlig over alle dem som har støttet mig og som har gjort, at jeg fik lov til at være med i programmet og opleve alle de fede ting som også fulgt har med, men det er simpelthen tippet over med alt det negative, som jeg virkelig ikke har brug for i mit liv. Slet ikke når den negativitet går hen og bliver målrettet mod mine forretninger som intet har med programmet at gøre.

- Jeg vil undskylde mange gang til dem som gerne vil se mere af os i Vild Med Dans, men jeg kan virkelig ikke mere og det er nok bedst at slutte mens legen er god i stedet for en grim afslutning for mig.

- Og Jenna, hende kommer jeg til at savne i min hverdag og alle de sjove stunder vi havde sammen i træningslokalerne og i mens vi dansede. Hun har lært mig utrolig meget og været ved min side igennnem alt det her. Jeg er så oprigtigt ked af, at vi skulle slutte af på denne måde. Jenna har været den bedste danselærer, en fantastisk veninde og jeg er så beæret over at have lært hende at kende.

Sponsoreret indhold