Kendte22. oktober 2019

Helle hev Nicolaj til side: - Jeg fortryder det i dag

Helle valgte i aftenens afsnit af ”Landmand søger kærlighed” at hive Nicolaj til side for at fortælle ham, at hun var forvirret og ikke vidste, om hun kunne få følelser for landmanden. Nu sætter Helle endnu flere ord på, hvorfor hun valgte at være så ærlig
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/skaermbillede_2019-10-22_kl._16.49.02.png
 (Foto: TV 2)

I aftenens afsnit af ”Landmand søger kærlighed” stod den følsomme landmand Nicolaj overfor et svært valg: Han skulle vælge, om han ville have Mai eller Helle med på romantisk weekend.

Valget tog dog en uventet drejning, for Helle valgte pludseligt at hive Nicolaj til side. Hun havde brug for alenetid for at fortælle ham noget:

- Grunden til at jeg gerne vil snakke med dig, er fordi, jeg ikke er der med mine følelser, hvor jeg egentlig gerne vil være med dig, fortalte en ærlig – og også ærgerlig – Helle til Nicolaj, inden hun tilføjede, at hun syntes, det var hårdt at være forvirret, fordi hun på samme tid syntes, at han var en sød fyr.

I sidste ende endte det med, at Nicolaj valgte Mai i stedet, hvilket betød, at Helle måtte forlade gården og den unge landmand.

Nu sætter Helle flere ord på sin opsigtsvækkende udmelding. Til SE og HØR fortæller den sympatiske kvinde, at hun fortryder, at hun formulerede sig, som hun gjorde:

Artiklen fortsætter under billedet...

https://imgix.seoghoer.dk/201950.jpg
 (Foto: TV 2)

Nicolaj fra "Landmand søger kærlighed". Foto: TV 2

- Jeg fortryder ikke, at jeg sagde det til Nicolaj. Men jeg fortryder, at jeg ikke formulerede det på en anden måde, så han vidste, at der var følelser, for det var der, fortæller Helle, 23, i dag til SE og HØR.

- Det handlede bare om, at det var blevet for meget for mig med tv-kameraer. Det var for intenst, og det havde jeg svært ved at være i. Men der var jo følelser, og det havde der hele tiden været, forklarer Helle til SE og HØR og tilføjer:

- Jeg ville ønske, at jeg havde formuleret mig, så han vidste, at jeg ville ham. Det var omstændighederne omkring tv-programmet og kameraet, der var problemet. Jeg havde svært ved at rumme det.

Artiklen fortsætter under billedet...

https://imgix.seoghoer.dk/media/article/skaermbillede_2019-10-22_kl._15.28.33.png
 (Foto: TV 2)

Helle fortryder, at hun ikke formulerede sig mere klart overfor Nicolaj. Foto: TV 2

- Det ærgrer jeg mig helt vildt over i dag. Men jeg var virkelig presset den dag, og nogle gange er man jo bare ikke herre over sine følelser, eller hvordan man reagerer, når man er presset. Og jeg var presset den dag, fortæller Helle.

- Men jeg har da brugt tid på at tænke på, hvad der gik galt i mig, for jeg ærgrer mig helt sindssygt. Jeg var jo mega glad for Nicolaj.

Helle aner ikke, om Nicolaj måske havde valgt at tage hende med på romantisk weekend, hvis hun ikke havde fortalt ham om sine følelser – eller måske havde formuleret sig på en anden måde:

- Jeg ved ikke, om Nicolaj havde valgt mig, for jeg ved også, at han havde et godt øje til Mai, forklarer Helle, inden hun tilføjer, at det både var sjovt – men bestemt også hårdt – at være med i tv-programmet:

- Jeg var meget lukket inde i mig selv, og jeg havde svært ved at være mig selv. Jeg føler, at jeg lykkede i som et østers, når der var kamera på. Der var jo mange øjne på én, og jeg lukkede mig vildt meget inde i mig selv, og det er jeg overrasket over. For sådan er jeg ikke til daglig, fortæller den sympatiske Helle.

Siden hun forlod Nicolaj og gården, har hun både talt med og set den unge landmand:

- Vi har talt sammen nogle gange, og jeg har også besøgt ham. Men der har ikke været mere end det. Desværre, fortæller Helle.

Nu er hun med egne ord tilbage til hverdagen:

- Nu går tiden bare med arbejde og træningen. Kærlighedsjagten er nok lidt sat på pause. Nu skal jeg lige fordøje det hele lidt, fortæller Helle.

Sponsoreret indhold