Reality15. oktober 2019

Martin fra ”Landmand søger kærlighed”: Jeg skal have børn

Tv-stjernen fra "Landmand søger kærlighed" vil finde den pige, han kan stifte familie med. Og selv om hans hjerte er blevet knust tidligere, har det ikke stoppet ham i jagten på den eneste ene.
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/landmand-martin_tsl_1.jpg
 (Foto: Thomas Laursen)

I tirsdagens afsnit af "Landmand søger kærlighed" måtte Martin ufrivilligt sige farvel til en af sine tre kvinder, der var rykket ind på det nedlagte landbrug nær Randers. Hun valgte nemlig selv at forlade datingprogrammet.

Den 36-årige har ikke fortrudt, at han meldte sig til TV 2's populære format, for han vil finde den eneste ene.

– Jeg var træt af at løbe panden mod en mur. Mændene på de der datingsider tænker kun på en ting, og det ødelægger det for os, der gerne vil noget seriøst.

Jeg blev forelsket sidste år. Vi fandt sammen, men hun fik kolde fødder.

– Jeg var klar til det hele, og hun var rykket ind, lyder det ærligt fra jyden, der ikke er bleg for at fortælle om sine drømme.

Jeg har en alder, hvor jeg gerne vil finde den rette. Jeg er 36 år, og jeg skal da have børn.

– Jeg var klar til at stifte familie med min ekskæreste, og det har jeg været i mange år, fastslår han.

Artiklen fortsætter under billedet ...

https://imgix.seoghoer.dk/landmand-martin_tsl_5.jpg
 (Foto: Thomas Laursen)

– Jeg savner en kæreste, når jeg kommer hjem. Det er sgu kedeligt at ligge alene i dobbeltsengen. Jeg mangler en, der kan sætte mig på plads og give mig modspil. Livet er for kort til at være alene. (Foto: Thomas Laursen)

Martin har været i flere forhold og på en del dates, men han var begyndt at tvivle på, om muligheden for at blive forelsket var passeret.

– Kærligheden ramte sidste år, men det varede ikke ved. Det var lang tid siden, jeg havde været forelsket sidst – men det kunne stadig opstå, fandt jeg ud af.

STADIG I SORG

Hunde har altid være en del af Martins liv.

– Jeg var sygemeldt i seks dage, da min tidligere hund døde. Jeg måtte aflive den, siger han og bliver helt rørt.

– Jeg havde Samson i over otte år. Jeg var så tæt knyttet til min rottweiler, og han bliver aldrig erstattet.

Jeg fik Hooch og Diesel, inden Samson blev aflivet. Jeg græd igennem, og jeg måtte sige til min chef, at jeg ikke kunne klare at tage på arbejde.

Hundene er der altid for en, så det var en hård omgang, lyder det fra hundeelskeren med tårer i øjnene.

Gode gamle dage

I Martins spisestue er væggene dekoreret med ældre billeder og møbler med mange år på bagen.

– Tingene herinde er mest arvestykker. Der er mange minder forbundet med billederne, møblerne og de udstoppede dyr. Jeg er en nostalgisk fyr, og jeg kan ikke nænne at smide ting ud.

Men der er plads til, at en kvinde kan sætte nye ting ind også. Jeg er ikke den huslige type, så en pige må gerne sætte sit præg på hjemmet.

– Jeg vil bare have, at mine arvestykker ikke bliver smidt ud. Men så kan vi gemme dem lidt væk, fastslår den flittige mand, der har en travl hverdag.

Artiklen fortsætter under billedet ...

https://imgix.seoghoer.dk/landmand-martin_tsl_4.jpg
 (Foto: Thomas Laursen)

Martin med sine to hunde Hooch og Diesel. (Foto: Thomas Laursen)

Han sælger grøntsager og frugt på torvet på Ingerslevs Boulevard i Aarhus, har eget haveservice-firma og af og til afløser han på havnen i Randers.

– Når jeg har lidt fritid, så ser jeg gerne film. Vi er faktisk nogle stykker, der mødes i weekenden. Vi skal se "Vagabonderne på Bakkegården" i biografen.

Artiklen fortsætter under billedet ...

https://imgix.seoghoer.dk/landmand-martin_tsl_3.jpg
 (Foto: Thomas Laursen)

VHS-båndene fylder en del i hjemmet, men der er plads til at skabe en familie på det nedlagte landbrug. – Familie er et ønske for mig. Min lillesøster fik en baby sidste år, og jeg er helt solgt. Jeg er så misundelig. Når jeg ser en børnefamilie inde på torvet, så smelter jeg altså helt. (Foto: Thomas Laursen)

– Mit skab er fyldt med gamle, danske film. Mine forældre arbejdede meget, da vi var små. Vi fik en VHS-maskine, og så blev der lejet danske film, som vi kunne hygge os med.

Det har bare hængt ved, og jeg slipper det ikke, siger han.

– Jeg kan godt lide charmen ved de gamle dage. Jeg høster med neg, og jeg har en gammel traktor.

Dengang var der plads til en øl og hygge i marken. Det var en anden tid, og den verden, vi lever i i dag, er travl. Jeg forsøger at drømme mig tilbage, når der går for meget Facebook i den.

Sponsoreret indhold