Kendte24. september 2019

Landmand-Niels: Jeg jagtede den forkerte type kvinder

”Landmand søger kærlighed”-Niels har gået hos flere psykologer. Nu har han endelig fundet en psykolog, der har hjulpet ham med at sætte ord på tanker og følelser – og få ham til at indse, at han længe har søgt den forkerte kvinde
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/niels_fra_landmand.jpg
 (Foto: Blu/TV 2)

Det er fire år siden, at Niels blev skilt. Siden har den charmerende ”Landmand søger kærlighed”-fyr gået hos flere psykologer for at bearbejde skilsmissen – og blive bedre til at sætte ord på tanker og følelser i jagten på den eneste ene.

Til TV 2 fortæller Niels, at han med hjælp fra sin psykolog er kommet frem til, at han længe har jagtet den forkerte type kvinder: kvinder, der kræver megen opmærksomhed uden at give noget igen:

- Før gik jeg efter den smukkeste kvinde, hvis jeg var ude. Den type, der står midt på dansegulvet og fører sig frem. I dag går jeg efter veninden, der sidder i baggrunden og holder tasken. Jeg tror, at hende den stille kvinde med tasken passer bedre til mit temperament, siger Niels til TV 2.

Til TV 2 fortæller Niels videre, at en trist begivenhed som 15-årig blev et afgørende punkt i hans liv: Her døde hans far af en blodprop.

- Jeg blev voksen som 15-årig, da min far døde. Min far gav mig en masse omsorg. Han spurgte nysgerrigt ind til mit liv og mine interesser. Han gav en masse af sig selv. Det er noget, jeg har savnet lige siden, siger Niels til TV 2 og tilføjer, at den længsel er noget, han forgæves har søgt hos de kvinder, han har datet og været i et forhold med:

- Jeg arbejder og knokler hele tiden og prøver at vise, hvad jeg kan, fordi jeg gerne vil have anerkendelse. Jeg gør det også for at beskytte mig selv, så jeg ikke bliver såret igen. Derfor har jeg også svært ved at give slip på kontrollen og lade andre overtage styringen, fortæller Niels til TV 2.

Hvordan det går Niels, kan du se, når "Landmand søger kærlighed" løver over skærmen på TV 2 klokken 20.00 - eller på TV 2 Play, hvor programmet også vises.

Sponsoreret indhold