Kendte15. august 2019

Hun gav Selena sin nyre: Nu er hun droppet som BFF

Selena Gomez har droppet den veninde, der ellers donerede sin nyre til hende
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/mega247048_002.jpg
 Foto: MEGA

Ville du donere din ene nyre til din bedste veninde, hvis hun havde brug for den?

Det gjorde Francia Raisa, da popstjerne og skuespillerinde Selena Gomez var i nød. Selena Gomez var syg med den autoimmune sygdom Lupus og havde på grund af komplikationer brug for en ny nyre, da veninden trådte til og gennemgik en kompliceret operation for at redde sin veninde.

Men selv om man skulle tro, at oplevelsen havde bundet de to kvinder sammen for evigt, er det gået lige modsat for stjernen og hendes daværende BFF.

Selena Gomez har nemlig droppet sin veninde på trods af, at hun skylder hende livet.

Kilder fortæller til Star, at superstjernen angiveligt havde lovet Francia Raisa, at hun ville ændre livsstil, efter hun havde overtaget venindes ene nyre. Da Selena Gomez i stedet fik et tilbagefald, så organdoneren det som et svigt, og det har efter sigende fået sangerinden til at droppe veninden.

Mediet skriver i det seneste blad, at Selena Gomez ikke ved, om hun nogensinde kan blive en del af Francia Raisas liv igen.

Der er altså sket en tragisk udvikling i det før så gode venskab, der begyndte allerede, da de to kvinder som børn optrådte i diverse Disney-programmer og mødtes, da de sammen var til et velgørenhedsevent på et hospital.

Selena Gomez' mor har endda udtalt, at hun ser Francia Raisa som en datter, og de tidligere BFF's plejede også at kalde hinanden for "søs".

Sponsoreret indhold