Fans ikke i tvivl: Biebers nye single er om Selena Gomez

Foto: MEGA

Chris Brown og Justin Bieber er netop nu ude med singlen "Don't Check On Me", og det har igen fået fans til at spekulere i, om Bieber nu også helt har sluppet tankerne om ekskæresten, Selena Gomez, på trods af, at han nu er gift med Hailey Bieber. 

I et Instagram-post fra den 27. juni skrev han nemlig følgende: "'Don't Check On Me' fra Chris Brown og mig ude nu", inden han fortsatte med det krypiskte: "Jeg havde noget, jeg gerne ville sige". 

Den kryptiske melding på Instagram er dog ændret nu, så det blot er navnet på singlen, hashtagget med store bogstaver, der fremgår af Biebers opslag. 

Vis dette opslag på Instagram

#DONTCHECKONME

Et opslag delt af Justin Bieber (@justinbieber) den

Dét er naturligvis ikke gået Biebers fans næser forbi - og flere har da også kommenteret, at de er meget overbeviste om, at sangen handler om Selena Gomez. 

Men hvad er det så, Justin siger på tracket, der har fået fans til at gå amok i kommentarfeltet på de sociale medier? 

Det er ret tydeligt, at Bieber HAR inkluderet lyrics, der meget tydeligt handler om et tidligere forhold.

“Might run across your mind but don’t worry ’bout me, no//My heart is back in one piece, it ain’t skipped a beat, no Feeling rested up, I ain’t missing sleep, no-oh//Don’t take it personal if I can’t reply now,” he sang.

På dansk betyder det noget i retning af: "jeg krydser engang imellem dine tanker, men tænk ikke på mig. Mit hjerte er tilbage i et stykke, og det skippede ikke et slag, ingen følelser tilbage, jeg savner ikke søvn. Tag det ikke personligt, at jeg ikke kan svare nu". 

Artiklen fortsætter under billedet"

Efter en lynromance fik Justin Bieber og Hailey Baldwin i år papir på hinanden.

Den 24-årige popprins og den 22-årige model datede i februar 2015 til april 2016, men i juni i år blev de atter set sammen. 

Og alt tydede på, at genforeningen var ganske ægte og ikke mindst alvorlig. Måneden efter friede hitsangeren da også til Stephen Baldwins datter. 

I midten af september blev turtelduerne så i al hemmelighed gift på rådhuset i New York. 

Efterfølgende tog Hailey Baldwin sin ægtemands ægtenavn, så hun nu hedder Hailey Bieber.

Ifølge rygterne har parret, der er meget religiøse, planer om at holde et ”rigtigt” bryllup, så vi har altså stadig til gode at se Hailey stå hvid brud.

Justin Bieber er i dag gift med Hailey Bieber (Foto: MEGA) 

Men Bieber stopper ikke rigtig her, for der er flere lyrics, der peger i retning af, at han synger om en ekskæreste. 

“I’m distant ’cause I don’t wanna be reached now//Won’t let the ghosts of our past weigh my future down,” he crooned on the track"

"Jeg holder afstand, fordi jeg ikke vil nåes nu. Jeg vil ikke lader spøgelserne fra vores fortid holde min fremtid nede", synger han på tracket. 

Og dermed peger noget altså i retning af, at Biebers og Browns nye sinlge godt kunne indeholde elementer af lyrics, der tager udgangspunkt i et tidligere forhold.

Om det ER Biebers forhold til Selena Gomez, der er tale om, melder historien ikke noget om - endnu. 

Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close