Kendte28. juni 2019

Fans ikke i tvivl: Biebers nye single er om Selena Gomez

Justin Bieber har netop udgivet singlen "Don't Check On Me" med Chris Brown, og fans er ikke i tvivl: Sangen handler om Biebers ekskæreste Selena Gomez
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/skaermbillede_2019-06-28_kl._06.35.17.png
 Foto: MEGA

Chris Brown og Justin Bieber er netop nu ude med singlen "Don't Check On Me", og det har igen fået fans til at spekulere i, om Bieber nu også helt har sluppet tankerne om ekskæresten, Selena Gomez, på trods af, at han nu er gift med Hailey Bieber.

I et Instagram-post fra den 27. juni skrev han nemlig følgende: "'Don't Check On Me' fra Chris Brown og mig ude nu", inden han fortsatte med det krypiskte: "Jeg havde noget, jeg gerne ville sige".

Den kryptiske melding på Instagram er dog ændret nu, så det blot er navnet på singlen, hashtagget med store bogstaver, der fremgår af Biebers opslag.

Dét er naturligvis ikke gået Biebers fans næser forbi - og flere har da også kommenteret, at de er meget overbeviste om, at sangen handler om Selena Gomez.

Men hvad er det så, Justin siger på tracket, der har fået fans til at gå amok i kommentarfeltet på de sociale medier?

Det er ret tydeligt, at Bieber HAR inkluderet lyrics, der meget tydeligt handler om et tidligere forhold.

“Might run across your mind but don’t worry ’bout me, no//My heart is back in one piece, it ain’t skipped a beat, no Feeling rested up, I ain’t missing sleep, no-oh//Don’t take it personal if I can’t reply now,” he sang.

På dansk betyder det noget i retning af: "jeg krydser engang imellem dine tanker, men tænk ikke på mig. Mit hjerte er tilbage i et stykke, og det skippede ikke et slag, ingen følelser tilbage, jeg savner ikke søvn. Tag det ikke personligt, at jeg ikke kan svare nu".

Artiklen fortsætter under billedet"

https://imgix.seoghoer.dk/storage_1/media/justin_bieber_og_hailey_baldwin.jpg
 (Foto: MEGA)

Justin Bieber er i dag gift med Hailey Bieber (Foto: MEGA)

Men Bieber stopper ikke rigtig her, for der er flere lyrics, der peger i retning af, at han synger om en ekskæreste.

“I’m distant ’cause I don’t wanna be reached now//Won’t let the ghosts of our past weigh my future down,” he crooned on the track"

"Jeg holder afstand, fordi jeg ikke vil nåes nu. Jeg vil ikke lader spøgelserne fra vores fortid holde min fremtid nede", synger han på tracket.

Og dermed peger noget altså i retning af, at Biebers og Browns nye sinlge godt kunne indeholde elementer af lyrics, der tager udgangspunkt i et tidligere forhold.

Om det ER Biebers forhold til Selena Gomez, der er tale om, melder historien ikke noget om - endnu.

Sponsoreret indhold