Kendte29. juli 2019

Rosalinde Mynster afviser "Badehotellet"-comeback

Selv om skuespiller Rosalinde Mynster savner stemningen og kollegerne, vender hun ikke tilbage i rollen som stuepigen Fie Kjær i TV 2s populære ”Badehotellet”
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/pix_11_2.jpg
 Foto: TV2

I marts 2018 kom det frem, at Rosalinde Mynster forlod ”Badehotellet” efter fem sæsoner. Men selv om den 28-årige skuespiller med egne ord savner stemningen og kollegerne, vender hun ikke tilbage.

Det fortæller Rosalinde Mynster til Ekstra Bladet:

– Ja, jeg savner mine kolleger og stemningen på settet, som er fyldt med mennesker, jeg holder af. Men jeg er ikke ked af min beslutning om ikke at være med i serien mere, siger Rosalinde Mynster til Ekstra Bladet.

Da skuespilleren forlod serien efter fem sæsoner, følte hun, at hun var nået i mål med sin karakter. Og derfor er hun altså ikke med på ”Badehotellet”, der lige nu er i gang med at optage sæson syv.

Artiklen fortsætter under billedet...

https://imgix.seoghoer.dk/jakob_emil_pedersen_og_rosalinde_mynster_foto_tsl.jpg
 (Foto: Thomas Laursen)

Rosalinde Mynster med sin kæreste, Jakob Emil Pedersen. Foto: Aller Media

Rosalinde Mynster vil dog ikke afvise, at hun kan få lyst til et comeback på et senere tidspunkt, men understreger på samme tid, at det ikke er nu:

– Jeg kan selvfølgelig ikke udelukke, at jeg måske en dag får lyst til at være med igen i fremtiden. Men det er ikke noget, jeg er interesseret i lige nu, understreger Rosalinde Mynster overfor Ekstra Bladet.

Giv dig selv en velfortjent gave: Et abonnement på SE og HØR.

Syvende sæson af den populære serie vender formentlig tilbage til de danske TV-skærme i begyndelsen af 2020.

Sponsoreret indhold