Kendte 19. juli 2020

Brud læste mandens SMSer til elskerinde højt til brylluppet

En brud opdagede dagen før sit bryllup, at hendes mand var hende utro. I stedet for at aflyse sin store dag besluttede hun sig for at afsløre sin mands dobbeltliv ved alteret
(Foto: MEGA)

Australske Casey kunne ikke vente med at blive gift med Alex… lige indtil hun aftenen før deres store dag opdagede, at han var hende utro.

Casey opdagede, at hendes kommende mand igennem længere tid havde set en anden, som han havde skrevet saftige beskeder med, og som han havde mødtes med utallige gange.

Men i stedet for at aflyse sin store dag besluttede hun sig for at afsløre sin mands dobbeltliv ved alteret.

Det fortæller Casey til det australske magasin Whimn.

Casey fortæller, at hun havde været sammen med Alex i seks år og var overbevist om, at han var manden i hendes liv. Hun kunne derfor ikke vente med at blive gift… lige indtil hun blot 12 timer før brylluppet fik sit livs chok.

Her hyggede hun sig på et hotelværelse med sine brudepiger, da der tikkede en sms ind på hendes telefon.

- Men denne besked var ikke som de andre lykønskninger. Beskeden chokerede os alle og ændrede alt med ét, fortæller Casey til det australske magasin.

Sms’en indeholdt en række screenshots fra et nummer, hun ikke kendte. Til de mange screenshots stod der blot “Jeg ville ikke gifte mig med ham. Vil du?”.

- De mange screenshots indeholdt beskeder mellem min kommende mand og en anden kvinde. Mange af dem, inklusiv selfies af dem. Hun var det modsatte af mig. Jeg er blond og bleg, denne ukendte kvinde havde mørkt hår og olivenfarvet hud, fortæller Casey.

Mens nogle beskeder var flere måneder gamle, var de nyeste blot sendt for få dage siden.

- Min hjerne kunne slet ikke kapere, hvad der skete. Der var ingen tvivl omkring ægtheden af de her beskeder. Jeg vidste det bare, fortæller Casey.

- Jeg brød sammen i skam og tårer. Mine piger truede med at gøre alt mulig mod ham. De insisterede på, at jeg skulle ringe til ham og aflyse brylluppet.

Men det gjorde hun ikke. Hun besluttede, at hun i stedet ville gennemføre brylluppet og så afsløre hans dobbeltliv, mens de begge stod ved alteret.

- Jeg gik op ad kirkegulvet i min drømmekjole, der nu blot virkede som et kostume. Da han så mit ansigt, vidste han, at det ikke var en ekstatisk kvinde på sin store dag, men han havde ingen idé om, hvad der var på vej.

- ”Der bliver ikke et bryllup”, annoncerede jeg.

”Det lader til, at Alex ikke er den, jeg troede han var”.

- Der gik et chok gennem gæsterne, og Alex forsøgte at tage fat i min hånd, men jeg undveg og afslørede, at jeg bag min buket havde min telefon i hånden.

Casey begyndte at læse hver en besked højt.

- For hvert ord blev Alex mere og mere hvid i ansigtet. Jeg lod mine grædende øjne møde hans, og han sagde ikke et ord. Han vaklede ud af kirken med sin bedste mand lige i hælene, fortæller Casey og tilføjer, at hun endnu engang henvendte sig til de meget chokerede gæster med følgende ord:

- ”Jeg elsker jeg alle, og selv om det her er frygteligt, er jeg glad for, at I alle er her. Der vil ikke være et bryllup i dag, men i stedet vil der være en hyldest til ærlighed, at finde den ægte kærlighed og at følge sit hjerte, selv når det gør allermest ondt”.

- Var det den rigtige måde at gøre det på? Det var var hvert fald ikke det bryllup, jeg havde planlagt, men det var satme noget af en fest, fortæller Casey til slut.

Sponsoreret indhold