Kendte17. juli 2019

Nikolaj Coster-Waldau indrømmer: Man blev ramt af "Game of Thrones"-kritikken

Nikolaj Coster-Waldau fortæller, at det gik nogle af skuespillerne på, at sidste sæson af "Game of Thrones" ofte blev mødt af kritik
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/10.9036271at.jpg
 Foto: HBO

Den sidste sæson af "Game of Thrones" var uden tvivl den mest kontroversielle - og rigtig mange brokkede sig på de sociale medier over en forvirrende historie, spøjste twists og en episode, der var alt for mørk til, at man kunne se den ordentligt.

Seriens sidste sæson har dog også fået den laveste rating i GOT-historien på Rotten Tomatoes.

Og fans har været helt derude, hvor de rent faktisk har bedt om, at den sidste sæson bliver lavet om.

Det er naturligvis ikke gået skuespillernes næse forbi. Det fortalte Nikolaj Coster-Waldau, ifølge HuffPost, da han sad i et panel under "Game of Thrones"-konferencen "Con of Thrones" i Nashville.

- Alle sæsoner har været intense i form af opmærksomhed og diskussioner, men det har været ekstraordinært intenst i denne sidste sæson, fortæller skuespilleren.

Her løfter han også lidt af sløret for, at nogle af skuespillerne har taget kritikken til sig.

- Vi har denne her WhatsApp-gruppe, os skuespillere, og jeg så, at nogle blev en smule ramt, fordi noget af det er ondt, og hvis du laver den fejltagelse at begynde på at læse alt det lort, for hvis I bliver virkelig vrede over noget - og det er jeg sikker på, at nogle af jer blev - så skriver i ting til hinanden, "fucking røvhuller. Det her skulle ikke ske. De har ødelagt det, de slagtede Georges verden!" Det er bare sjov for jer, men selvfølgelig blev nogle lidt ramt, siger han.

Artiklen fortsætter under billedet

Skuespilleren fortæller, at dét, der gjorde mest ondt på skuespillerne, var følelsen af, at deres hårde arbejde blev udsat for så massiv kritik.

Han vil dog ikke have, at nogle skal misforstå det og tro, at han gerne vil have, at folk skal have ondt af dem.

- Der var denne her mærkelige følelse af: "Hvad fanden? Vi har arbejdet så hårdt". Og jeg beder ikke nogen om at have ondt af os, forresten. Det er ikke dét, jeg siger. Jeg fortæller bare, hvordan det var at komme igennem det hele, siger han.

Episoden "The Long Night" fra sæson 8 tog intet mindre end 55 nætter at skyde.

Og selvom Coster-Waldau gav kritikerne en smule ret i, at det kunne være svært at se i dette afsnit, så er han slet ikke enig i kritikken af forfatterne. I en tidligere debat addresserer han netop dén kritik.

- Jeg ved, at de har læst kommentarerne. Og det er, selvom i sidder alene og skriver: "Fucking dumme forfattere. Røvhuller", så gjorde de virkelig - som alle andre på "Game of Thrones", hver en person og der er tusinder - vi arbejde røven ud ad bukserne for at lave den bedste serie, vi overhovedet kunne slutte med, siger Coster-Waldau.

Sponsoreret indhold