Kongelige17. juli 2019

Meghan Markle om ægteskabet til prins Harry: - De gør det svært

Forud for premieren på "The Lion King" roste musikeren Pharrell Williams prins Harry og Meghans ægteskab, og Meghans svar indikerer, at det ikke altid er lige nemt for dem
https://imgix.seoghoer.dk/mega466216_001.jpg
 Foto: MEGA

Det er ikke altid lige nemt at leve i offentlighedens øjne. Det har Meghan Markle i den grad måtte sande, efter hun giftede sig med prins Harry.

Søndag aften var det royale par til premiere på "The Lion King" i London, og her mødtes de med stjerner som Beyoncé, Jay-Z og Elton John. Men også Pharrell Williams, som har produceret en række af sangene fra filmen tog sig tid til at hilse på Meghan og Harry.

Og Williams brugte anledningen til at lykønske parret for deres forhold til hinanden.

- Jeg er så glad for, at I har mødt hinanden. Kærlighed er fantastisk. Det er skønt. Tag det aldrig for givet, men hvad det betyder i dagens klima, jeg ville bare fortælle jer det. Det er så signifikant for så mange af os. Det er signifikant. Vi hepper på jer to, kan man høre den 46-årige musiker fortælle parret i en video fra ITV.

Og så er det, at Meghan åbner op for, at det måske ikke altid er lige let at være i et ægteskab, der konstant er i offentlighedens søgelys.

- Tak. De gør det ikke nemt, svarer hun.

Artiklen fortsætter under billedet

https://imgix.seoghoer.dk/skaermbillede_2019-07-17_kl._07.44.19.png
 Foto: MEGA

Meghan Markle og prins Harry hilser på Pharrell Williams forud for premieren på "The Lion King" i London (foto: MEGA)

Det kan altså meget vel være en reference til den kritik, parret har mødt i de britiske medier efter beslutningen om, at de to vil opfostre deres to måneder gamle søn Archie som "en privat borger".

Det er først for nyligt, at Meghan er begyndt at vise sig i offentligheden efter fødslen. Hun har nemlig brugt al sin tid med lille Archie i familiens hjem i Windsor Castle.

I sidste uge var hun dog til Wimbledon, hvor hun heppede på sin tætte veninde Serena Williams, mens hun i samme uge viste sig offentligt med Archie for første gang.

Det skete til en velgørenheds-polokamp, hvor prins Harry og prins William kæmpede mod hinanden.

Flere royale nyheder? Køb et abonnement på SE og HØR i dag!

Sponsoreret indhold