Krimi17. juli 2019

Mand risikerer at blive lam efter vandrutsjebane-ulykke

En ung mand risikerer at miste førligheden, efter han brækkede nakken to steder under en vanvittig vandrutsjebane-ulykke
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/skaermbillede_2019-07-17_kl._12.24.11.png
 (Foto: Privat)

En ung britisk turist risikerer at miste førligheden fra brystet og ned, efter han brækkede nakken i en ufattelig vandrutsjebane-ulykke – der blev filmet af hans egen venner.

Det skriver det britiske medie The Mirror.

23-årige David Briffaut brækkede nakken to steder i ulykken og ligger nu på hospitalet i Spanien, hvor han skal igennem en operation, når han er mere stabil. Lægerne er dog usikre på, om de kan redde hans førlighed – og den unge mand risikerer derfor at blive lam fra brystet og ned.

Siden ulykken, der fandt sted 8. juli i Benidorm, har David Briffau ligget i kunstig koma på hospitalet.

Den tragiske ulykke skete, da David Briffaut prøvede ”Splash”-rutsjebanen sammen med sin kæreste i Aqualandia.

Han ramte vandet med hovedet først – og ved en ufatteligt sammentræf ramte han vandet med så voldsom kraft, at han brækkede nakken to steder.

Hans venner filmede øjeblikket, hvor David Briffau susede ned ad rutsjebanen og ramte vandet. Her kan man ifølge The Mirror se, hvordan hans nakke flyver kraftigt tilbage, før han rammer vandet – om det er i det splitsekund, at nakken brækker, vides dog ikke.

Den unge mands forældre befinder sig lige nu ved deres søns hospitalsseng i Spanien. De beder til, at der sker et mirakel:

- Vi gennemlever enhver forælders mareridt. Vores søn var på ferie med sin kæreste, og vi har fået at vide, at han måske aldrig kommer til at gå igen.

- Alt, vi kan gøre, er at bede en bøn og håbe, han kommer sig. Han er bedøvet, men klar over, hvad der er sket med ham, siger forældrene ifølge The Mirror.

Du kan se videoen med ulykken her.

Sponsoreret indhold