Kendte28. juni 2019

Pool og klatring: Sådan køler de danske stjerner af i varmen

Sommeren har for alvor ramt Danmark, og landet over gør folk alt for at kunne holde de tårnhøje temperaturer ud. Også de danske kendisser tager mere eller mindre alternative midler i brug for at overleve heden
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/skaermbillede_2019-06-26_kl._14.43.00.png
 Foto: Aller Media

Langt om længe har vejrguderne velsignet os danskere med blå himmel, masser af sol og høje temperaturer. Det får naturligvis alle til at søge udendørs.

Også de danske kendisser gør lige nu sit for at køle kroppen ned, mens solen bager løs fra en skyfri himmel. SE og HØR har derfor taget et kig på, hvad nogle af de danske stjerner laver i solen.

Her lyder nogle af beskæftigelserne mere normale såsom at ligge og dase ved en pool eller en strand. Der er dog også nogen, der er væsentligt mere aktive end de fleste her i varmen.

Poserer på stranden

Skuespilleren Robert Hansen gør det, som de fleste danskere nok gør, når temperaturen nærmer sig de 25 grader. Han har nemlig tændt op i sin bil og sat kursen direkte mod den nærmeste strand.

Artiklen fortsætter under billedet...

Den 39-årige "Anja og Viktor"-stjerne er sommerligt klædt på i bare tær, short og t-shirt. Omend det må være bare en smule varmt at rocke et sort sæt tøj nu om dage.

Klatretøs

Hvor andre foretrækker en is og en liggestol, tænker skuespilleren Julie Steincke noget anderledes. Den 42-årige mor til to ligger nemlig ikke på den lade side, selv om solen bager.

Artiklen fortsætter under billedet...

Revystjernen vælger nemlig at bruge de høje temperaturer til at klatre sig en tur. Man må håbe, at stenene på den klatrevæg ikke er for varme til, at hun kan holde fast på dem.

Lækker i luksus

Alle og enhver ved, at Medina er lækker. Nu er samtlige gæster i den franske by Saint Tropez også klar over det.

Artiklen fortsætter under billedet...

Selv om Danmark lige nu viser sig frem på flotteste vis vejrmæssigt, er den 36-årige - ja du læste rigtigt - popsild stukket af til det eksklusive område i Frankrig.

Privat pool

Hvis man som dansker sveder og ikke bryder sig om at få sand mellen tæerne, har man lidt et problem. Sofie Linde har dog fundet løsningen på det problem.

Artiklen fortsætter under billedet...

Hjemme i strandvejsvillaen i Klampenborg har dronningen af "X Factor" og hendes mand Joakim Ingversen nemlig deres egen pool i baghaven. Den nyder både de to TV-favoritter og deres lille datter Trine helt sikkert godt af her i varmen.

Sofie Linde forklarer, hvorfor hun er så hård ved Thomas Blachman i "X Factor":

Videoen til denne artikel er efterfølgende fjernet fra YouTube

Sponsoreret indhold