Kendte25. juni 2019

Stalker brød ind hos Medina

En kvindelig stalker lå i Medinas sang og gik i hendes tøj
https://imgix.seoghoer.dk/medina_2.jpg
 (Foto: Mikael Rieck)

Sangerinden Medina fik sig en ubehagelig oplevelse, da hun kom hjem til sit hjem nord for København for nyligt.

I hendes seng lå nemlig en fremmed kvinde. Det fortæller Medina ifølge Ekstra Bladet i et interview på P3.

- Så ligger der en kvinde i min seng iført mit tøj og har været i vores hus i rigtig mange timer og endevendt alt. Det blev en ret alvorlig seance, og politiet kom så hurtigt, de kunne, men der gik lige 20 minutter, før de kunne komme, fortæller Medina i interviewet.

Hun måtte få hjælp fra politiet for at få kvinden væk fra hjemmet.

Ifølge Medina blev stalkeren ved med at komme tilbage til hendes bopæl. Og angiveligt har kvinden forfulgt sangerinden i flere år.

- Hun har fulgt mig i rigtig mange år, hvor det så er eskaleret mere og mere for hende. Jeg er ked af, at hun har det så dårligt, at et eller andet får hende til at gøre nogle af de ting, hun har gjort. Jeg håber, at hun får det bedre og forstår alvoren i det her i og med, hun også har fået et polititilhold, siger Medina i interviewet.

Medina havde været til sin kusines bryllup, da den ubehagelige oplevelse skete. Ved at kigge på sangerindens Instagram, kan man hurtigt se, hvornår det var, at stalkeren brød ind i hendes hjem.

Sangerinden var nemlig til sin kusines bryllup den 8. juni, så det har været omkring den weekend, at hun havde en ubuden gæst.

Artiklen fortsætter efter billedet

null

Det er ikke første gang, at Medina fortæller, at hun har en stalker.

Det gjorde hun også, da hun tilbage i maj var gæst i talkshowet "Sara Bro på DR2".

Sponsoreret indhold