Krimi16. juni 2019

Far dræbte sine fem børn og kørte rundt med ligene i ni dage

Timothy Jones Jr. er blevet dømt til døden efter at have dræbt sine fem børn med sine egne hænder.
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/skaermbillede_2019-06-15_kl._20.17.17_0.png
 Foto: Today.com

Timothy Jones Jr. fra South Carolina i USA viste ingen følelser, da han blev dømt til døden efter at være blevet dømt for fem drab på sine børn i alderen 1 til 8 år i deres hjem i Lexington i august 2014. Det skriver Today.com.

Jones tog livet af børnene med sine bare næver, og efterfølgende kørte han rundt med ligene i ni dage, før han dumpede dem i skraldeposer i siden af en grusvej i Alabama.

Anklager Rock Hubbard beskrev, hvordan 37-årige Jones hele sit liv har været selvoptaget. Han forsøgte endda at ødelægge sin fars andet ægteskab, fordi han ikke fik nok opmærksomhed, og ikke fik lov at kontrollere sin fars kones beslutninger.

Derudover forklarede Hubbard, hvordan Jones slet ikke kunne håndtere, at hans kone forlod ham - og at hans kontrol over hende var slut.

Jones havde forældremyndigheden over parrets fælles fem børn, og han behandlede dem dårligt, hvis de så meget som viste tegn på, at de hellere ville være sammen med deres mor end med ham.

Den grufulde forbrydelse startede, ifølge anklageren, med, at Jones dræbte sin 6-årige søn Nahtahn, fordi den lille dreng indrømmede på telefonen med sin mor - ikke over for sin far - at han havde ødelagt en stikkontakt.

Over de næste par timer, tog Jones afsted for at købe cigaretter, og her havde han sin ældste datter med, så hun ikke ville ringe efter hjælp - han efterlod dermed de tre andre børn sammen med deres døde bror.

https://imgix.seoghoer.dk/skaermbillede_2019-06-15_kl._20.17.03.png
 Foto: NBC News

Jones dræbte sine fem børn med de bare næver (Foto: NBC News)

Det var, ifølge anklageren, her Jones besluttede sig for, at ingen af børnene skulle leve.

- Han dømte sine børn til døden, sagde Hubbard blandt andet under retssagen.

Jones har tilstået, at han kvalte 7-årige Elias med sine hænder, hvorefter han jagtede 8-årige Merah, før han også kvalte hende. Herefter brugte han et bælte til at kvæle 2-årige Gabriel og 1-årige Abigail, fordi, forklarede han selv, hans hænder var for store.

Efter at have dræbt børnene, smed Jones deres kroppe ind i sin SUV og kørte rundt i det sydøstlige USA i ni dage, før han dumpede ligene af sine børn i fem sorte affaldssække på en grusvej i nærheden af Camden, Alabama.

Han blev arresteret et par timer senere af en politimand, der senere fortalte, at han reagerede på den forfærdelige lugt, der hang i bilen, da han stoppede Jones ved et almindeligt kontrolpunkt.

Jones blev dømt til døden for drabene. Han er den første, som er dømt til døden siden 2011 i South Carolina.

Sponsoreret indhold