Krimi 14. juni 2019

’Paradise’-deltager taler ud om kærestens død

I februar mistede Paradise Hotel-baben Kimie Kristiansen sin kæreste og faren til sine to, små børn. Han døde dagen inden sin 32-års fødselsdag.
Foto: TV3

Den 4. februar hang den tidligere ’Paradise Hotel’-deltager Kimie Maria Kristensens kæreste sig selv på deres børns værelse, og en uge efter døde han på intensivafdelingen på Hillerød Hospital.

Kimie stod alene tilbage med parrets to små børn Mika på to og Cody på et år.

I podcasten ’Jeg plejede at tro på for evigt’ åbner alenemoren nu op om sorgen og fortæller den tragiske historie.

Podcasten, som laves i samarbejde med Landsforeningen Liv&Død, har hver uge en gæst inde, som fortæller om det at miste. Og i denne uge er det Kimie Kristensen.

 • - Jeg vågner mandag 4. februar, hvor jeg har fået en meget mærkelig besked fra Lasse, som jeg ikke helt kan forstå. Han takker på en eller anden måde for at han har mødt mig, og han elsker mig, men er nødt til at fjerne den virus, han er for vores liv, fortæller Kimie i podcasten.

For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.
 •  
 • Det er kun fire måneder siden og derfor er sorgen stadig ny, og Kimie bryder derfor flere ud i gråd i den time lang snak.

  • - Det gør virkelig ondt. Det skal nok blive bedre. Især de første to måneder var det svært at komme gennem dagene, siger hun videre.

  Kimmie og Lasse nåede at få fem år siden, inden han sluttede sit eget liv.

  • - Det er super vigtigt for mig, at jeg skal leve for mine drenge. De skal ikke have en mor, der tænker, at det her liv er noget lort. De skal have en mor, der ser lyst på tingene.

  Kimie var med i ’Paradise Hotel’ tilbage i sæson 10, der blev sendt på TV i 2014. Her var hun med i 17 afsnit af det populære realityprogram.

  Man kan høre podcasten med Kimie her.

  Har du selvmordtanker kan du kontakte Livslinjens anonyme selvmordsforebyggende rådgivning på 70 201 201. 

  Sponsoreret indhold