Kendte6. juni 2019

Akavet video: Beyoncé nedstirrer kvinde, som snakker med Jay-Z

Powerparret Beyoncé og Jay-Z var i går til basketball sammen, og her var der naturligvis et væld af mennesker, som gerne vil snakke med de to superstjerner. Men da en kvinde indledte en samtale med "99 Problems"-rapperen, sendte hans kone dræberøjne
https://imgix.seoghoer.dk/megar26562_9.jpg
 Foto: MEGA

Beyoncé ved udemærket godt, hvad der tilhører hende. Og hvis nogen prøver på bare så meget som at nærme sig hendes mand Jay-Z, markerer hun sig.

Det var præcis, hvad der skete i går, da stjerneparret var til basketball-kampen mellem Toronto Raptors og Golden State Warriors.

Her havde de to musikalske genier selvfølgelig fået pladser på aller forreste række. Og det var her, dramaet udspillede sig.

Artiklen fortsætter under billedet...

https://imgix.seoghoer.dk/media/article/mega317357_002.jpg
 Foto: MEGA

Beyoncé og Jay-Z har begge stor succes med deres musik (Foto: MEGA)

Mens kampen var i fuld gang, sad der en kvinde ved siden af Beyoncé, som var meget ivrig for at komme i snak med Jay-Z. Det behagdede naturligvis ikke "Queen B".

Hele fadæsen blev optaget af sportskanalen ESPN, som har lagt klippet op på deres Twitter-profil. Måske skulle de have kigget videoen lidt mere efter i sømmene.

I hvert fald ser Beyoncé ud til at gøre sit bedste for ikke at sige noget til denne kvinde, der snakker med hendes mand. Det lykkedes så bare overhovedet ikke for hende at holde grimassen.

Artiklen fortsætter under billedet...

Det er tydeligt for enhver at se, at Beyoncé er mildest talt utilfreds med, at denne kvinde er så ivrig efter at tale med Jay-Z. Noget som flere brugere på Twitter også har lagt mærke til.

Flere kommenterer nemlig på divaens afdæmpede - men alligevel ret så tydelige - reaktion.

Her er der flere, der kommer med sjove reaktioner på, hvad Beyoncé måtte tænke, da hun sad og kæmpede med at holde læberne lukkede.

Sponsoreret indhold