Beyonce overrasker fans: "Lemonade" udgives på alle streamingtjenester

Foto: MEGA

Det er præcis tre år siden, at Beyonce udgav sit hit-album "Lemonade" den 23. april 2016. Indtil nu har det kun været tilgængeligt på stramingtjenesten TIDAL, som er ejet af Beyonce selv og manden JAY-Z. 

Men sådan er det ikke længere, for Beyonce har en glædelig overraskelse til sine fans verden over! Nu, præcis tre år senere, er albummet blevet tilgængeligt på samtlige streamingtjenester, også på Apple Music og Spotify. 

Og der er i øvrigt en tilføjelse! Ud over de 12 tracks fra det originale album, inkluderer den nye version det originale demo-track af sangen "Sorry". 

"Lemonade" var oprindeligt udgivet som et surprise-album, og det gik for alvor viralt, da lyrics til nogle af sangene indikerede, at JAY-Z skulle have været Beyonce utro igennem deres ægteskab. 

Særligt linjen: "He only want me when I'm not there / He better call Becky with the good hair", der kan oversættes til dansk med: "Han vil kun have mig, når jeg ikke er der. Han bør ringe til Becky med det pæne hår" fra sangen "Sorry". 

Fans har siden spekuleret på, hvem Becky er, men hendes identitet er aldrig blevet bekræftet. I stedet har JAY-Z dog indrømmet, at han har været Queen-B utro i flere interviews.

Heldigvis har Beyonce og JAY-Z været i stand til at komme videre fra JAY-Zs fejltrin.

Tilbage i juni 2017 fødte Beyonce parrets to børn, tvillingerne Sir og Rumi, og i dag ser det lidt ud som om, at deres ægteskab er stærkere end nogensinde. 

Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close