Wauw! Så meget ligner Beyoncés datter sin mor

Beyoncé med sin datter Blue Ivy tilbage i 2012 - i dag er datteren syv år gammel.

Beyoncé med sin datter Blue Ivy tilbage i 2012 - i dag er datteren syv år gammel.

Foto: MEGA

Beyoncé, 37, er velsginet med gode gener, og dem har hendes ældste datter, syv-årige Blue Ivy, været så heldig at arve. 

Det fremgår tydeligt af sangerens seneste Instagram-opslag. 

[node:advert-in-body]

[node:aller-related-content:0]

Artiklen fortsætter under billedet. 

[node:embeded-social-media:0]

I opslaget er et foto af en syv-årig Beyoncé sat op ved siden af Blue Ivy på syv, og ligheden mellem mor og datter er slående. 

- Nogen lavede denne sammenligning mellem mig på syv og Blue Ivy på syv. Min baby vokser, skriver moderen til tre til billedet.

[node:aller-related-content:1]

[node:aller-related-content:2]

Udover Blue Ivy har Beyoncé sammen med gemalen Jay-Z tvillingerne Rumi og Sir, der fylder to til juni. 

Sidste sommer florerede der rygter om, at Beyoncé igen ventede sig, men senere forklarede "Lemonade"-stjernen, hvorfor hendes mave bulede

Hitmageren blev for første gang mor i januar 2012, hvor hun fødte datteren Blue Ivy. 

- Efter jeg fødte mit første barn, troede jeg på de ting, som samfundet mente om, hvordan min krop skulle se ud. Jeg pressede mig selv til at tabe al babyvægten på tre måneder og planlagde en lille turné for at være sikker på, at jeg tabte mig. Når jeg nu ser tilbage på det, var det vanvittigt. Jeg ammede stadig, da jeg optrådte i Atlantic City i 2012. Efter tvillingerne greb jeg det helt anderledes an, fortalte Beyoncé til amerikansk Vogue i august.

Artiklen fortsætter under billedet. 

 

[node:embeded-social-media:1]

Beyoncé fortalte i interviewet, at graviditeten og fødslen af tvillingerne ikke skete uden komplikationer. 

- Jeg vejede næsten 100 kg den dag, jeg fødte Rumi og Sir. Jeg var svulmet op på grund af svangerskabsforgiftning og havde været sengeliggende i over en måned. Mit helbred og mine babyers helbred var i fare, så jeg fik et akut kejsersnit. Vi tilbragte mange uger på neonatal-afdelingen, afslørede moderen til tre. 

- Jeg var i overlevelsestilstand og forstod det ikke før flere måneder senere. I dag har jeg en forbindelse til alle forældre, der har være gennem sådan en oplevelse, fortalte Beyoncé om den hårde tid på neonatal. 

[node:aller-related-content:3]

"Lemonade"-stjernen forklarede, at en tvillingegraviditet og efterfølgende akut kejsersnit ikke var for sarte sjæle. 

- Efter kejsersnittet føltes min core-muskulatur anderledes. Det var en kæmpe operation. Nogle af dine organer bliver midlertidigt rykket, og i nogle sjældne tilfælde, fjernet midlertidigt under fødslen. Jeg er ikke sikker på, det er alle, der forstår det. Jeg havde brug for tid til at hele, til at komme mig. Under min rekonvalescens gav jeg mig selv kærlighed og omsorg, og jeg favnede mine kurver. Jeg accepterede, at sådan ville min krop gerne være, fortalte sangeren om sin krop efter tvillingegraviditeten.

I 2018 begyndte Beyoncé så småt at gøre klar til sit comeback. 

- Efter seks måneder begyndte jeg at gøre mig klar til Coachella (stor musikfestival i USA, red.). Jeg blev midlertidigt veganer, jeg droppede kaffe, alkohol og alle frugtdrinks. Men jeg var tålmodig med mig selv og nød mine mere fyldige kurver. Det gjorde mine børn og min mand også, fortalte stjernen i Vogue

[node:aller-related-content:4]

Queen B afslørede, at hun endnu ikke var toptrimmet efter at have født tvillinger for over et år siden - og det var helt okay. 

- Den dag i dag er mine arme, skuldre, bryster og hofter stadig mere fyldige. Jeg har en lille mor-mave, og jeg har ikke travlt med at komme af med den. Det, synes jeg, er ægte. Når jeg er klar til at få en sixpack, så vil jeg knokle for det, indtil jeg har den. Men lige nu føles det som, at min FUPA (amerikansk slang, der står for "Fat Upper Pubic Area, red.) og jeg er "meant to be", slog hun fast. 

[node:advert-in-body_2]

[node:cta:34749]

 
Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close