Krimi25. april 2019

Fortæller om sin mor: Bille bryder grædende sammen

Første dag i retssagen mod Nicki Bille sluttede med, at den tidligere fodboldspiller brød grædende sammen
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/20190425-104713-l_12mb_0.jpg
 Foto: Ritzau/Scanpix/ Mads Claus Rasmussen

Den 31-årige tidligere fodboldstjerne Nicki Bille havde knapt forladt Københavns Byret, inden han fik tårer i øjnene efter dagens retsmøde.

- Det har været virkelig hårdt for min mor. Jeg tror aldrig, at jeg har set hende så ked af det, som jeg har set hende de sidste 12 måneder. Det skal slutte nu, siger Nicki Bille.

Kort forinden havde han siddet anklaget i Københavns Byret for fem forhold om vold, besiddelse af en luftpistol og kokain besiddelse blandt andet.

Nicki Billes mor sad troligt på tilhørerpladserne hele dagen og smilte til sin søn under retssagen.

- Se, der kommer min mor. Hun virkelig støttet mig, siger fodboldspilleren, inden han må tøre tårene væk fra sine øjne.

Moren går hen til søn og giver ham et stort knus.

- Jeg glæder mig til, at det her er overstået. Så skal jeg starte på en frisk, siger han og forlader byretten.

Men inden Nicki Bille helt kan starte på en frisk, skal retten tage stilling til, hvilken straf han skal modtage for de fem anklager mod ham.

Artiklen forsætter under billedet.

https://imgix.seoghoer.dk/img_0339_nicki_bille.jpg

Nicki Bille foran retten i København. Foto: SE og HØR

Håber på comeback

Nicki Bille har alle dage været et stort talent på grønsværen. Hans målgivende højrefod har sendt ham ud til nogle af Europas største fodboldklubber. Og det tidligere talent håber på et comeback.

- Jeg skal tilbage. Jeg skal spille fodbold, det er det jeg kan. Og det er det, som jeg har kæmpet for hele mit liv, siger Nicki Bille.

I retten fortalte han, at fodboldkarrieren måske var slut, fordi hans højre arm er slemt medtaget efter et drabsforsøg mod ham i juledagene sidste år.

Her blev han skudt i højre arm med haglgevær, efter tre personer var kommet ind i hans lejlighed ved Sluseholmen.

- Lige inden jeg blev skudt i armen havde jeg faktisk et tilbud om at komme til Thailand og spille fodbold.

- Det kan godt være, at det ikke bliver i Danmark, men jeg tror på, at jeg komme til at spille bold igen, siger Nicki Bille.

ALVORLIGE LOVBRUD

Sagen torsdag handler dog ikke om skudepisoden i Sydhaven. Bille står tiltalt for en stribe alvorlige lovovertrædelser. Den ene af sagerne skete tilbage i oktober sidste år, hvor Bille skulle have truet en person med et luft- og fjedrevåben, for ifølge anklageskriftet at skabe 'alvorlig frygt' for en anden persons liv og helbred.

I samme sag er han også tiltalt for at have båret et våben på en uforsvarlig vis i bukselinningen. I den forbindelse fandt politiet også 0,26 gram kokain på den 31-årige fodboldspiller.

I den anden sag er han tiltalt for vold mod en dørmand ved natklubben Level i København.

I den sidste sag, som kom frem i offentligheden i slutningen af februar, er han tiltalt for at true en sygeplejerske under sin indlæggelse på hospitalet mellem jul og nytår.

Sponsoreret indhold