Krimi4. april 2019

Kendis-datters mor rovmyrdet: - Jeg havde behov for at se ham i øjnene

Tirsdag skulle retten tage stilling til, om en 26-årig mand forsat skulle sidde varetægtsfængslet i en sag, hvor han er sigtet for at have myrdet tre ældre mennesker
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/81549-548805_2.jpg

Den første, der blev kaldt ind i retslokale nummer 70 i Københavns Byret, var en datter til en af de afdøde i sagen om et trippeldrab.

Ved retsmødet skulle en dommer tage stilling til, om en 26-årig mand forsat skulle sidde varetægtsfængslet i sagen, hvor han er sigtet for drab på tre ældre beboere i en ejendom på Østerbro i København.

Kvinden gik først ind og satte sig på de forreste pladser i lokalet.

- Jeg havde behov for at se ham – jeg havde et behov for at se ham i øjnene. Det har jeg, fordi han har taget min mors liv. Nu kan han sidde og bruge resten af sin tid i et fængsel på at tænke over, at jeg har været medvirkende til at fælde ham, fortalte kvinden efter retsmødet til SE og HØR.

Manden nægter sig skyldig i sagen, hvor der er nedlagt navneforbud for både den sigtede og ofrene.

Dermed kan SE og HØR ikke beskrive nogen af de impliceredes identitet nærmere, end at datteren til den afdøde 81-årige er kendt fra tv-verdenen i Danmark. SE og HØR er bekendt med kvindens identitet.

Noget helt galt

Kvinden forklarer, at hun havde en mavefornemmelse om, at der var noget galt, da hun kort efter sin mors død kom ind i hendes lejlighed. Der var noget helt galt.

Tv-kendissen alarmerede politiet, da hun fandt ud af, at der var noget galt i forbindelse med, at hendes mor død.

Efter hun selv undersøgte sagen, stod det klart for hende, at der var foregået en forbrydelse. Politiet havde ikke fundet noget mistænkeligt ved dødsfaldet. Men datterens beviser fik politiet på sporet af den nu sigtede 26-årige mand, der er af afrikansk oprindelse.

To dage efter blev manden anholdt af politiet. De kunne se, at den 81-årige afdøde kvindes dankort var blevet misbrugt.

Med på video

Anklageren i sagen begærede dørene lukket, hvilket dommeren efterkom. Efter tre kvarter afsagde dommeren kendelse om, at manden forsat skulle sidde varetægtsfængslet i sagen i fire uger. Manden sidder fængslet for at have myrdet en 81-årig kvinde 8. marts og sigtet for i alt tre drab. Alle tre boede i samme opgang på Østerbro.

- Jeg har en helt ubeskrivelig sorg, og jeg får ikke ro, før han sidder bag tremmer. Jeg kan næsten ikke bære at tænke på den angst og eventuelt smerte, som hun må have følt, inden hendes sidste åndedrag, siger tv-kendissen med tårer i øjnene.

Den 26-årige sigtede mand sad sammen med sin advokat i Vestre Fængsel, hvor et videolink viste manden i byretten.

Manden var iført en blå skjorte og virkede meget afslappet under den indledende procedure. Det var svært at se manden på skærmene i retssalen, fordi solen lyste skarpt ind gennem vinduerne i retsbygningen.

Dommeren mente, at der var begrundet mistanke mod manden, og af hensyn til politiets efterforskning og frygten for at han kan begå nye forbrydelser, var med til, at han skulle forblive bag tremmer.

Den sigtede er tidligere dømt for voldtægt på en ung pige, derudover er han også dømt for et voldtægt- og drabsforsøg på en kvinde. Det har Ekstra Bladet tidligere afsløret.

Manden, der har forsøgt sig som manager for unge musikere, er også sigtet for at have myrdet en 83-årig kvinde 7. februar og en 80-årig mand 2. marts i år.

Sponsoreret indhold