Kendte15. marts 2019

Kendall Jenner tjener kassen på at feste

Kendall Jenner var sammen med veninder til en hotelåbning i New York, og det tog de sig godt betalt for
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/mega301829_001.jpg
 Foto: MEGA

Kendall Jenner forstår i den grad at score kassen, når hun tager i byen med veninderne.

Forleden var hun sammen med modelveninderne Bella Hadid, Cara Delevigne, Hailey Bieber og Joan Smalls til et åbningsevent for et hotel i New York, og det tog de sig alle godt betalt for. Det skriver Daily Mail.

De flotte modeller har fået minimum 250.000 dollars for at møde op til festlighederne. Det svarer til mere end 1,6 millioner kroner.

Flere kilder mener dog, at modelveninderne kan være blevet betalt helt op til 2 millioner dollars for ulejligheden. Sniger lønnen for en aften i byen op i svimlende 13 millioner kroner.

Festlighederne på hotellet Edition Times Square, der er placeret centralt på Manhattan, havde også besøg af flere andre stjerner som Suki Waterhouse, Elsa Hosk, Andy Cohen, Cuba Gooding Jr., Harry Brant og Ellen von Unwerth.

Undervejs var Diana Ross på scenen, hvor hun gav lidt af et show.

Det er ikke første gang, at det kommer frem, at Kendall Jenner tager sig godt betalt, når hun skal være med til at promovere brands.

Da den hedengangne Fyre Fest skulle promoveres, var Kendall en af de kendte kvinder, der var i front for promoveringen.

Dengang fik hun angiveligt 1,5 millioner kroner, hver gang hun lagde et billede, der omhandlede Fyre Fest på sin Instagram-profil.

Efterfølgende røg Kendall ind i lidt af et stormvejr, da det viste sig, at festivalen på ingen måde blev den succes, som hun havde været med til at sælge. Efterfølgende slettede hun alle billeder, der omhandlede Fyre Fest fra sin Instagram-profil.

Hvis du vil have en luksuriøs aften som Kendall Jenner og veninderne, skal du punge godt ud.

Overnatning på Edition Times Square-hotellet koster helt op til 15.000 kroner pr. nat, og så skal du nok også regne med, at det koster en del skejser at komme ind på hotellets natklub.

Sponsoreret indhold