Kendte25. februar 2019

Kendall Jenner bundløs til Oscar-fest

Evigt hotte Kendall Jenner stjal showet ved Oscar-festen, da hun troppede op i en udfordrende kjole, som afslørede, at hun ikke havde trusser på
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/skaermbillede_2019-02-25_kl._09.39.20.png
 Foto: MEGA

Kjolerne til Oscar er altid større, vildere og flottere end ved alle andre shows. Reality-stjernen Kendall Jenner levede naturligvis op til forventningerne og ankom i en kjole, som fik folk til at tabe kæben og fotograferne til at knipse løs.

Den 23-årige model mødte nemlig op til Vanity Fair Oscar Party, hvor det var tydeligt for enhver, at hun ikke havde skyggen af trusser på.

Med åben slise på begge hofter gav Kendall Jenner et kig ind til godterne, som dog blev holdt forholdsvis skjult af et stykke glitrende, sort stof. Men der var ikke overladt meget til fantasien.

Artiklen fortsætter under billedet...

https://imgix.seoghoer.dk/mega367773_076.jpg
 Foto: MEGA

Der var frit udkig til Kendall Jenners velskabte baller søndag aften (Foto: MEGA)

Både ben og baller blev blottet til ære for fotograferne, da den unge stjerne ankom til Vanity Fair Oscar Party, som er en efterfest, hvor mange af de store stjerner slog sig løs efter aftenens flotte show.

Vi er helt sikkert mange, der takker Kendall Jenner - og designeren af kjolen - ydmygt for dette gudsbenåede syn. Til efterfesten har Kardashian-søsteren helt sikkert været midtpunkt.

Artiklen fortsætter under billedet...

https://imgix.seoghoer.dk/mega367773_054.jpg
 Foto: MEGA

Kendall Jenner har aldrig været bleg for at vise sig frem - og til Oscar-festen gjorde hun det igen (Foto: MEGA)

Den 23-årige Jenner går i sin søster Kim Kardashians fodspor, når det kommer til at bære udfordrende kjoler på den røde løber. Kendalls 15 år ældre søster brillierer gang på gang med flotte og opsigtsvækkende udskæringer.

Til Vanity Fair Oscar Party var der et væld af stjerner, som var klar til at slå sig løs efter akademiets prisoverrækkelse. Til festen var blandt andre Nick Jonas og hans smukke kone Priyanka Chopra. Men ingen nåede Kendall Jenner til sokkeholderne!

Artiklen fortsætter under billedet...

https://imgix.seoghoer.dk/mega367773_018.jpg
 Foto: MEGA

Smilet var stort på Kendall Jenner, da hun ankom til den stjernespækkede fest (Foto: MEGA)

Kan du heller ikke få nok af Kendall Jenners veldrejede krop, så kan vi kun anbefale at følge hende på Instagram, hvor hun med jævne mellemrum deler ret så afslørende billeder. Og ja, så tager vi da lige et sidste billede af den 23-årige skønhed.

https://imgix.seoghoer.dk/mega367773_083.jpg
 Foto: MEGA

Bravo, Kendall! (Foto: MEGA)

Sponsoreret indhold