Kendte13. marts 2019

Derfor er Lai Yde skilt igen: Utroskab og depression

Skuespilleren Lai Yde overså ekskæresten Mariekes fødselsdepression, som fik forholdet og hende til at skride. Nu ser han ikke parrets søn
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/lai_yde.jpg
 (Foto: Aller Media)

På den røde løber fortalte den 48-årige skuespiller, at Marieke ikke var lykkelig i København, og at hun derfor var flyttet til Bali sammen med deres søn Noah, to år, fordi Lai ikke kunne løfte opgaven.

– Det har været virkelig hårdt for os alle, og det har været svært for mig at skulle undvære Noah, når han er flyttet med Marieke til Bali.

Jeg må indrømme, at jeg har været nede i kulkælderen, og at det er katastrofalt for mig at miste Marieke, men Noah har det godt og stortrives, og det er jo det vigtigste for mig, lød det fra Lai Yde.

Artiklen fortsætter under billedet ...

https://imgix.seoghoer.dk/lai_yde_og_marieke_kouwenhoven.jpg
 (Foto: Kaspar Wenstrup)

– Jeg bragede alt for hurtigt ind i et nyt forhold. Forelskelsen skal afløses af den dybe kærlighed, men der kom jeg aldrig ind pga. fødselsdepressionen, forklarer Lai om bruddet med hollandske Marieke Kouwenhoven. (Foto: Kaspar Wenstrup)

lai yde var utro

Den udlægning af sagen kan Lais eks, Marieke Kouwenhoven, dog slet ikke genkende.

– Jeres informationer er helt forkerte. Lai har flere gange været mig utro både under graviditeten og efter fødslen, forklarer hun i en mail til SE og HØR.

Videre fortæller hun, at Lai forlod hende i oktober 2017, da sønnen Noah var syv måneder gammel, og at hun ikke forlod Lai og København, fordi hun var ulykkelig.

– Jeg har at gøre med en mand, som forlod mig med et sygt spædbarn, undlod at betale børnebidrag det første halve år, og hvor der kan gå flere måneder mellem, at han ringer for at høre, hvordan Noah har det, raser hun.

Artiklen fortsætter under billedet ...

https://imgix.seoghoer.dk/mie_moltke_lai_yde_og_mio.jpg
 (Foto: Aller Media)

Lai har tidligere dannet par med ”Vild med dans”-stjernen Mie Martha Moltke, 37, som han har sønnen Mio, syv, med. – Jeg har altid behandlet Mie med stor respekt, og jeg er en god far for Mio, forklarer Lai. – Han er en fuldstændig fantastisk far for Mio, siger Mie Moltke til SE og HØR. (Foto: Aller Media)

lai yde: Jeg har fejlet

Da SE og HØR ringer til Lai Yde og fremlægger ekskærestens version, lyder der et dybt suk i den anden ende.

– Jeg har forsøgt at forsvare Mariekes ære ved ikke at udtale mig om bruddet i detaljer, men nu er den simpelthen kørt for langt ud, siger den tidligere ”Vild med dans”-stjerne og tantrasexlærer.

– Vi levede i et tantrisk åbent forhold, så hun kan sagtens sige, at jeg har været hende utro, for jeg har været sammen med andre, siger skuespilleren og forklarer helt fra begyndelsen, hvordan forholdet kørte af sporet.

– Vi havde kun kendt hinanden i otte måneder, da Marieke blev gravid, så jeg kendte hende ikke særlig godt.

Artiklen fortsætter under billedet ...

https://imgix.seoghoer.dk/mie_moltke_og_lai_yde.jpg
 (Foto: Aller Media)

Lai Yde og Mie Moltke mødtes under ”Vild med dans” i 2007. Siden fik de både en søn og lærte TV-seerne om sex i programmet ”Sex, Lai og Mie”. (Foto: Aller Media)

– Der sker så det, at Noah bliver født med refluks, og det er benhårdt.

Oveni får Marieke en fødselsdepression, forklarer Lai, som ikke opdagede kærestens depression.

– Hun sad bare i sofaen og kunne ingenting. Hun kunne ikke tage Mio (Lais søn fra forholdet med Mie Moltke, red.) ind, hun kunne ikke lære et nyt sprog, og hun sad bare der og blev mere og mere ulykkelig.

Jeg skulle både lave mad, passe børn og tjene penge og var bare ved at falde død om, forklarer han.

Da Noah var syv måneder, tog Marieke hjem til Holland for at besøge sin familie.

Her sendte Mariekes mor ifølge Lai hende til lægen, som diagnosticerede hende med en fødselsdepression.

– Det gør ondt på mig, at hun ikke kan tage Mio til sig, og at jeg ikke kan hjælpe hende til at få det bedre, så jeg rejser til Holland og fortæller hende, at det ikke går. Derefter flytter hun til Bali med Noah, fortæller Lai til SE og HØR.

Svær kommunikation

Marieke rejste om på den anden side af jorden, hvor hendes søster og alle yogavennerne bor, og solen skinner.

Depressionen er lettet, men forholdet til eksen er belastet.

Noah taler ifølge Lai kun hollandsk og indonesisk, så kommunikationen foregår enten ved hjælp af kropssprog eller med Marieke som tolk.

– Marieke hader mig. Jeg har mistet Noah. Det er noget nær det mest forfærdelige, der kan overgå et menneske, siger Lai, som gerne vil tage sin del af ansvaret for bruddet.

– Jeg vidste ikke, hvordan jeg skulle tackle depressionen. Jeg kunne ikke løfte opgaven alene uden hendes familie og venner.

Jeg har begået mange fejl i det her, og det står jeg gerne ved, siger Lai Yde.

Sponsoreret indhold