Nyheder 16. december 2007

LAI YDE: VILD MED TANTRASEX

Vild med dans-deltageren, der scorede dansegulvets frækkeste danserinde, Mie Motke, fortæller nu åbenhjertigt, hvordan han foretrækker erotik

Charmetrolden med de fugtige spytkrøller elsker ikke bare at nusse og sende hede blikke. Han er også en ivrig fortaler for den buddistiske erotiksform tantrasex, fortæller han i et interview med Alt for Damerne,

Teknikken er dog ikke for nybegyndere. Den kræver en hel del øvelse, men så opstår der også en nydelse udover det sædvanlige.

- Manden skal jo holde udløsningen tilbage og i stedet bevæge energien op omkring hjertet og op ad rygsøjlen. Det er virkelig et spørgsmål om hardcore samarbejde mellem mand og kvinde, fortæller Lai Yde.


- Kvinden skal hjælpe manden med at holde igen, og misser man et sekund, kommer sæden, om man vil det eller ej. Men når man har øvet sig et stykke tid, kan man få de mest fantastiske orgasmer.


Lai Yde forelskede sig i sin "Vild med dans"-partner, Mie Moltke, hvilket de fleste opmærksomme seere vist lagde mærke til. Parret er netop flyttet sammen og er ved at lære hinanden rigtig godt at kende.


- Jeg er faktisk i gang med at bygge min lejlighed om, så vi har hver vores del og så et fælles område. For hvis man allerede i forelskelsen er bevidst om de mekanismer, der er i parforholdet og ikke bare lader sig opsluge af symbiosen, tror jeg, det er lettere at bevare elektriciteten, udtaler førsteelskeren.

Sponsoreret indhold