Mie Moltke fik chokerende besked fra eks'en: Nu taler hun ud

Foto: All Over

Der opstod hurtigt sød musik, da Mie Moltke og Lai Yde i 2007 dansede rundt på ”Vild med dans”-gulvet.

Parret fandt hurtigt melodien… også uden for dansegulvet – og fire år senere blev de gift og fik kort efter sønnen Mio.

Men kærligheden mellem ”Vild med dans”-parret holdt ikke, og i november 2015 gik de hvert til sit.

Mie Moltke fortæller nu i et interview med Hendes Verden, at bruddet var ”en kæmpe sorg” for hende. Og så fortæller hun også om den uventede og chokerende besked, som Lai Yde meddelte hende blot 10 måneder efter, at de var blevet skilt:

- Lai fandt hurtigt en ny kæreste og skulle også være far igen. Det var meget svært følelsesmæssigt, at min søn skulle være storebror, men at det ikke var mig, der var moren. Det var der aldrig nogen, der havde lært mig at tackle, og det er ikke noget, man taler ret meget om, fortæller Mie Moltke i interviewet med Hendes Verden og tilføjer:

Lai Yde og Mie Moltke med sønnen Mio, mens de stadig var sammen. Foto: All Over

- Jeg skulle balancere mellem, hvad der var bedst for Mio, og hvad jeg selv kunne være i. Lai var heldigvis meget respektfuld, og jeg kunne godt sige til ham, hvis jeg syntes, det var svært, og at jeg syntes, det hele var gået for hurtigt. Det hjalp at sige det højt, og jeg finder stadig styrke i vores forhold som eks'er.

Mie Moltke fortæller, at hun stadig har et godt forhold til sin eksmand:

- Men efter vreden, frihedsfølelsen og sorgen har lagt sig, føler jeg mig meget tæt forbundet til Lai. I dag kan vi allesammen ses. Det skyldes nok, at vi alle insisterer på, at det kan lade sig gøre, og når jeg har afleveret Mio hos Lai, bliver jeg tit lige hængende. Jeg har faktisk puttet Lais baby, da han en dag var alene med ham. Det er godt nok en moderne familie, fortæller Mie Moltke i interviewet med Hendes Verden

Sexede Mie Moltke

Find din favorit kendis her:

Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close