Kendte25. februar 2019

Sigmund lagt for had efter voldsomt udbrud

Den flamboyante sanger Sigmund er kommet i modvind, efter han på sin Instagram-profil er kommet med et udbrud, som i den grad kritiserer indvandrere
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/20180204_tsl_sigmund_x_factor_0009.jpg
 Foto: Thomas Laursen

Altid energifyldte Sigmund har haft sig en noget turbulent weekend. Ikke nok med at han blev nummer tre med Melodi Grand Prix i lørdags, så har der også kørt en heftig debat om den velomtalte sanger på de sociale medier.

Det skyldes, at Sigmund på sin Instagram har lagt en story op, hvor han tager bladet for munden. Mens han filmer sit fjernsyn, hvor TV2 Nyhederne kører på fuld skrue, har den tidligere "X Factor"-fyr et par ord at sige.

Hans story på Instagram er naturligvis forsvundet efter 24 timer, men heldigvis har Twitter-brugeren Lars Østergaard optaget hele seancen og lagt det ud til frit skue.

Sigmund er især ude med riven efter indvandrere, da nyhedsindslaget på TV2 handler om, at nogle indvandrere har det svært. Det får den blonde entertainer til at bevæge sig ud i et voldsomt udbrud, som stikker i alle retninger.

Artiklen fortsætter under billedet...

https://imgix.seoghoer.dk/20190223_dm_melodi_grand_prix_071.jpeg
 Foto: Dan Mariegaard

Sigmund sang sig til en tredjeplads ved lørdagens Melodi Grand Prix (Foto: Dan Mariegaard)

- Grunden til, at jeg lige bryder ud i aggressioner og kommer med et voldsomt udbrud, det er, fordi jeg nu ser det for anden gang i træk i nyhederne. Har vi ikke andet at snakke om?, siger Sigmund i videoen og fortsætter:

- Og jeg gør det også fordi, jeg var inde på Nørrebro i dag, og jeg udvikler da lige så stille en diabetesdiagnose. Altså jeg får da et hjertestop af alle de tusindvis af mennesker, der absolut ingen respekt viser til dig i bybussen og råber, yallah, wallah, habibi, udbryder den 23-årige sangfugl.

Anklagerne fortsætter fra Sigmund, som ikke holder igen med fortælle sine oplevelser.

- Og jeg har det bare sådan, kan vi være her alle sammen? Jeg ved godt, du har ti børn og skal hjem og skrælle kartofler. Men hvad skal der dog ikke blive af Danmark, hvis vi ikke rummer hinanden og deles om Danmark. Er jeg ved at blive sådan en gammel racist, der er træt af livet? runder Sigmund af.

Se hele udbruddet her:

Artiklen fortsætter under videoen...

Hele det her udbrud fra den unge sanger og YouTuber har dog fået en del danskere til at vende sig mod Sigmund. Flere mener, at han simpelthen er gået for langt.

- Hej Sigmund. Jeg håber, du genovervejer, hvad du siger her og kommer ud og oplever de horrible forhold, som mange mennesker lever under, der er underlagt integrationsydelse. At andre får bedre forhold og rettigheder, tager ikke noget fra dig. Husk det, skriver Twitter-brugeren Aida Ammary.

Hun er ikke den eneste, som har fået et horn i siden på energibundtet, som deler ud af sine holdninger på Instagram.

- Woah?! Nej Sigmund. Du er ikke ved at blive ”en gammel racist”. Men stryg gammel, så er den der, skriver Linda Havanna Hansen.

Artiklen fortsætter under billedet...

https://imgix.seoghoer.dk/20180222_dm_x_factor_2018_pressemoede_004-1.jpeg
 Foto: Dan Mariegaard

Hele Danmark lærte Sigmund at kende, da han var med i sidste års udgave af "X Factor", hvor han havde Sanne Salomonsen som mentor (Foto: Dan Mariegaard)

Undervejs i det to minutter lange udbrud forsøger Sigmund da at være barmhjertig og omfavnende, men det holder ham ikke tilbage fra at sige sin mening, som altså har gjort flere mennesker rasende.

- Der skal være plads til alle, og det handler ikke om at skælde folk ud og komme af med mangfoldigheden, siger den unge sanger og YouTuber blandt andet og fortsætter:

- Det handler bare om, at når du rejser fra den anden side af verden for at bo i Danmark, så indfatter man sig vores kultur og respekterer vores kultur, lyder det fra en særdeles dedikeret og en smule oprevet Sigmund.

Se Sigmund fyre den af til efterfesten ved Melodi Grand Prix i lørdags:

Videoen til denne artikel er efterfølgende fjernet fra YouTube

Sponsoreret indhold