Nyheder6. oktober 2018

Svedig Esben til Mille: - Du er bare pissego'

Esben Dalgaard skamroser Mille Funk efter "Vild med dans"
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/esben-dalgaard-mille-funk-0.jpg
 Foto: Thomas Laursen

Den 42-årige skuespiller Esben Dalgaard og hans partner i "Vild med dans" Mille Funk er klar til næste fredag efter en nervepirrende aften, hvor især Mille Funk havde nerverne uden på den smukke røde kjole.

I aftes skulle de danse Cha-cha, og det har Mille ikke gode erfaringer med.

- Vi var ekstra glade i dag, fordi der har været en ond cha-cha-ånd, indleder Mille Funk. - Jeg er jo faktisk røget ud på cha-cha de sidste to år, og det skulle jeg måske ikke have fortalt til Esben, men det kom jeg til, og så kan det godt være, at vi blev lidt ekstra nervøse for, at det skulle ske igen. Jeg er faktisk ret lykkelig for igen at kunne få et dejligt forhold til cha-cha, for jeg elsker faktisk den dans, siger den smukke, blonde danserinde og suppleres af sin amatør-partner.
- Det er så fedt, siger Esben. Parret fik 19 point af dommerne og placerede sig i den pæne halvdel af feltet. - Mette og Esben, I fik igen rigtig flotte point, hvordan sker det? - Det ved vi ikke. Hårdt arbejde og nogle dommere, der var glade, og vi er glade, siger Mille. - Og så, hold nu op, så er det fordi, du er pissegod, siger Esben til Mille. - Nej, siger Mille. - Jo, nu styrer du dig. Det er fordi, du er røvgo', og formår at få mig til at yde mit bedste, siger Esben.
- Jeg havde jo ikke haft en chance, hvis ikke du havde været der, siger Esben henvendt til Mille. - Det er s'gu Milles point i dag, siger Esben Dalgaard, der er helt svedig, da SE og HØR møder parret. - Kan du også lugte den her skjorte?, spørger den meget svedige Esben Dalgaard SE og HØR og snuser til sine armhuler . - Jeg kan ikke lugte noget, nej, svarer SE og HØR høfligt. Esben Dalgaard stikker næsen ned i sin højre armhule. - Det er sindssygt, puuuh, siger skuespilleren, mens dansepartneren Mille Funk bryder sammen af grin. - Den skal vaskes, prøv lige at lugt til den, siger Esben Dalgaard til Mille Funk, men der trækker hun grænsen. Se hele interviewet med Mille og Esben:
Parret er ellers kommet tæt på hinanden efter et akavet første møde. - Man så jo et klip fra jeres allerførste møde som uden at sige for meget var en smule akavet, er det sådan hver gang, du møder nye mennesker, Esben? - Ja, det er det. Hvis jeg når at få indstillet mig på, hvad det er for et møde, jeg skal deltage i, så kan jeg godt regne ud, om det er et kramme-møde eller et give hånd-møde, siger Esben, mens Mille griner ved tanken om deres første møde. - Jeg blev jo taget på sengen og anede ikke, hvad jeg skulle ind til. Du bliver kylet ind midt i løvens hule, siger Esben, der havde hånden klar til et håndtryk ved sit første møde med Mille. - Jeg kom med hånden klar, og så krammer du, og så hænger jeg ligesom der og føler ikke, jeg bliver forløst, før jeg har trykket din hånd. Det er akavet, sorry!, siger Esben. - Jeg kan se på Instagram, at I er begyndt at lære hinandens familier godt at kende, hvordan kommer det i stand? - Det gør det jo, når man er sammen så meget som vi er, det er jo 15 timer hver uge ud over ens almindelige arbejde. Så bliver vi enige om, at så snakker vi om Mathias (Mille Funks kæreste, red.), og så snakker vi om min familie, og så prøver vi også at ses på kryds og tværs, når det kan lade sig gøre. Det ligger i at arbejde så tæt sammen, synes jeg. Hvis det var uden det, var det mærkeligt, siger Esben
Mille: - Vi skal jo kende det hele. Jeg vil gerne vide, når Esben kommer til en træning, hvordan det har været med familien i dag - det hele hænger jo sammen. - Min far kommer og kører lidt for os og snakker hele turen ud til studiet, det er jo det, der er det skønne ved det, at man lærer et andet menneske at kende så godt, fortsætter Mille
Esben: - Der var nogen, der havde kommet en femmer i din far. - Ja, min far snakker meget, jeg har det ikke fra fremmede, svarer Mille Funk, der er kæreste med skuespilleren Mathias Käki Jørgensen, som hun dansede sammen med i en tidligere udgave af "Vild med dans".

Sponsoreret indhold