De unge mødre4. september 2018

Trods tidligere komplikationer: Natascha Linea vil føde hjemme igen

"De unge mødre"-stjernen Natascha Linea er klar til endnu en hjemmefødsel
https://imgix.seoghoer.dk/storage_1/media/natascha_linea.jpg
 Foto: Aller Media

"De unge mødre"-stjernen Natascha Linea har besluttet sig for, at hendes tredje barn også skal fødes ved en hjemmefødsel.

Det er på trods af, at der var komplikationer, da hun i 2016 fødte sønnen Novah ved en hjemmefødsel.

Det afslører Natascha Linea på sin blog.

Hun fortæller også, at hun ikke ser frem mod den kommende fødsel.

- Nu der ikke så længe til jeg igen står overfor en fødsel. En hjemmefødsel! Og jeg er virkelig begyndte at få det stramt med, jeg skal føde igen! Ikke så meget på grund af smerterne, men pga det der skete ved sidste fødsel, skriver Natascha Linea på sin blog og henviser til de komplikationer der var ved hendes seneste fødsel.

Dengang mistede hun en stor mængde blod i forbindelse med fødslen af Novah.

- Jeg mistede dog mellem 1 og 2 liter blod da moderkagen ikke ville løsne sig og blev derfor kørt på Kolding sygehus hvor jeg blev kørt direkte på operations stuen og lagt i fuld narkose. Har det efter omstændighederne godt, skrev Natascha Linea efter fødslen. Artiklen fortsætter efter billedet
Både datteren Lia og sønnen Novah skal efter planen være med, når den lille ny kommer til verden. - Ligesom Lia og Novah skal være til stede juleaften, fødselsdage og andre specielle mærkedage skal de efter forventning også være til stede, når babyen kommer til verden. Jeg tror på, det knytter os tættere sammen som familie, og jeg tror på, det giver mine børn et unikt sammenhold og endnu mere stolthed over deres nye søster eller bror, skrev den gravide realitystjerne på sin blog tidligere på sommeren. Når Natascha Linea snart er mor til tre, så har hun også tre børn med tre forskellige mænd. Det ser hun dog ikke som et problem. - Det kan jeg helt ærligt ikke se noget problem i, jeg har. Så længe at ungerne trives, så længe man får det til at fungere på en ordentlig måde, kan jeg faktisk ikke se noget forkert i, man har det, lød det fra Natascha Linea for nogle måneder siden i en livevideo på Facebook.

Se flere billeder af Natascha Linea i galleriet herunder

Natascha Linea

Sponsoreret indhold