Hollywood13. august 2018

Dramaet kulminerer: Kardashian-søstrene i terapi

Stemningen mellem Kourtney, Kim og Khloé er nu så anspændt, at de tre realitysøstre må ty til terapi
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/10.3613779bi.jpg
 Foto: All Over Press

Den seneste sæson af "Keeping Up With the Kardashians" skorter ikke på drama.

Sæsonpremieren startede således med, at Kim og Kourtney havde et af de største skænderier, der nogensinde er set i realityshowets historie, og i sæsonens andet afsnit, der blev sendt i går, flyder de hårde ord og tårerne atter.

I gårsdagens afsnit mener Kim, at forholdet mellem de tre Kardashian-søstre er blevet så anspændt, at det nu er nødvendigt med terapi.

- Vi kommunikerer alle virkelig mærkeligt, og vi udtrykker aldrig, hvad der virkelig går os på, og vi lister rundt på æggeskaller over for hinanden, lyder den mellemste søsters argument for, at de skal i terapi.

Kourtney har ikke lyst til at tage i terapi med sine søstre, men her er Kim klar i mælet:

- Vi skal alle i terapi sammen, så det kommer til at ske. For vi har brug for at kommunikere med en mægler, og vi har ikke sådan en mægler, slår Kim fast.

I sidste ende går Kourtney dog med til en omgang "søster-terapi" hjemme hos Khloé.

- Jeg er den, der opfandt smålige skænderier, erkender Kourtney.

- Men jeg har ikke lyst til at skændes på den måde mere. Jeg vil ikke være smålig, og jeg vil ikke tilbringe min tid sammen med folk, der er onde mod mig og gør mig ked af det, fortæller den ældste Kardashian-søster til terapeuten.

Denne udlægning kan Kim og Khloé ikke genkende.

- Du prædiker om, at du bare ville have dette zen-liv, og at du er positiv og ikke vil skændes, men det meste af tiden skændes du om ting, som bare er "Nu igen?", lyder svaret fra Kim.

- Kourtney og jeg har et helt specielt båmd, og det har jeg ikke følt med hende de sidste par måneder, og det er frusterende for mig, stemmer Khloé i.

- Jeg føler en kæmpe frakobling mellem hende og jeg, og jeg vil gerne forstå hvorfor, tilføjer hun i terapitimen.

Her føler Kourtney sig trængt op i en krog, og hun bryder sammen i gråd.

- Det er som alt... showet er mere vigtigt, arbejde er mere vigtigt, lyder det fra en følelsesladet Kourtney.

- Måske er det at rejse ikke en prioritet for jer, men det er det for mig, siger hun og hentyder til, at hendes søstre mener, at hun rejser for meget og ikke går op i at indspille realityshowet.

I sidste ende føler ingen af parterne, at terapien har været den store øjenåbner:

- Jeg føler, at mine søstre ikke rigtig hører, hvad jeg siger, og vi fokuserer på de forkerte ting med, at jeg kommer for sent, eller jeg er ude at rejse. Jeg ved ikke, om noget forandrer sig i fremtiden, lyder det fra Kourtney i sæsonens andet afsnit af "Keeping Up With the Kardashians".

Se søstrene i terapi i klippet her:

Du kan se den nyeste sæson af "Keeping Up With the Kardashians" kan ses på hayu.

Sponsoreret indhold