Kourtney rasende på Khloé og Kim: Hun vil ikke være en Kardashian længere

Foto: All Over Press

Det er aldrig sjovt at skændes med sine søskende, og slet ikke, når der er et kamerahold, der filmer det hele.

Men i mere end ti år har det været hverdagen for Kardashian-familien, og nu tyder noget på, at Kourtney Kardashian er ved at være træt af det hele. 

En ny trailer for den 15. sæson af "Keeping up with the Kardashian" viser nemlig Kourtney, Khloé og Kim i et højspændt skænderi.

- Jeg gider ikke være sammen med folk, der trækker mig ned på daglig basis, siger Kourtney, mens det er tydeligt at se, at tårerne er på vej i øjenkrogen. 

Senere i traileren siger Kim: 

- Hun vil bare ikke være en Kardashian længere. 

Artiklen fortsætter efter traileren

Hvad præcis det er, der får Kourtney til at reagere, som hun gør, må man vente med at se til starten af august, hvor den 15. sæson af "Keeping up with the Kardashians" får premiere. 

Den nye sæson kommer til at handle meget om Khloé Kardashians graviditet, og det kan være noget af det, der har fået Kourtney op i det røde felt. 

I traileren fortæller Khloé nemlig, at hun vil fokusere på sin baby.

- Vi er hinandens bedste veninder og vi forsvarer hinanden, men vi bliver nødt til at ændre fokus, fortæller Khloé om søstrene og det faktum, at hun er blevet mor for første gang. 

Det er i øvrigt ikke første gang, at Kourtney Kardashian ender i et vildt skænderi med Khloé

I forrige sæson af "Keeping up with the Kardashians" kunne man også se, hvor Kourtney og Khloé røg i totterne på hinandne. 

- Kourt, jeg er seriøs, du skal få styr på dit liv, sagde Khloé til Kourtney, da hun endnu en gang var træt af at vente på søsteren, der tog evigheder om at gøre sig klar. Det endte med, at Khloé i raseri kaldte Kourtney for egoistisk

- Din gravide luder

Også en tur til San Fransisco blev ødelagt af, at Kourtney og Khloé havde svært ved at tale pænt til hinanden

Khloé og Kourtney var sammen med Kim på en færge for at se Alcatraz, og her langede Khloé også ud efter Kourtney, fordi hun konstant taltei telefon i stedet for at nyde den smukke og unikke udsigt sammen med sine søstre. 

- Hvad fanden laver du her? Læg på for fanden! Du er spild af plads for mig lige nu. Du er f*cking irriterende, når vi er sammen. Det her er, hvad du gør, du er på din telefon hele tiden. Du er slet ikke til stede, lød det fra en rasende Khloé Kardashian. 

Mens en tavs Kim Kardashian blot så til, eskalerede skænderiet mellem Kourtney og Khloé.

- Din gravide luder, kaldte Kourtney sin lillesøster, der på det tidspunkt var gravid med sit første barn. 

Hvorvidt de mange skænderier mellem Kourtney og hendes søstre betyder, at Kourtney er på vej til at forlade "Keeping up with the Kardashians", får vi helt sikkert opklaret, når det populære realityshow har premiere i næste måned. 

Se billeder fra Kourtney og Kims vilde Mexico-ferie i galleriet herunder

Kim og Kourtneys Mexico-ferie

Find din favorit kendis her:

Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close