Kim Kardashian får hug for at dele anoreksi-kompliment

Her er Kim Kardashian fotograferet den 30. juli 2018.

Her er Kim Kardashian fotograferet den 30. juli 2018.

Foto: All Over Press

Kim Kardashian, 37, har alle dage været glad for at dele løs på sine sociale medier, men nu har hendes mange millionere følgere fået nok. 

I en række klip, som realitystjernen har delt på sin Instagram story, svælger hun i, at hendes søstre kalder hende "tynd" og anorektisk", og det mener mange af hendes fans er dybt upassende. 

I klippene ser man blandt andet Kim Kardashian fiske efter komplimenter fra halvsøsteren Kendall Jenner. 

- Jeg tror ikke, du spiser. Du er så tynd, lyder det fra den 22-årige model. 

Artiklen fortsætter under klippet. 

Kim Kardashian labber tydeligvis de mange komplimenter i sig, og søsteren Khloé Kardashian lovpriser også Kims slanke figur. 

- Jeg har aldrig set et menneske se så godt ud. Du er en omvandrende Face Tune-dukke (Face Tune er en fotoredigerings-app, red.), lyder lovprisningen fra Khloé.

- Min håndtaske er lige så lille som dig, skyder Kendall Jenner ind. 

Artiklen fortsætter under klippet. 

Og Kim Kardashian nyder åbenlyst snakken om hendes krop, for hun fortsætter med at dele klip, hvor hendes søstre roser hendes slanke talje til skyerne. 

- Så tynd er jeg da ikke! Jeg er nede på 53 kg, afslører Kim over for søsteren Khloé. 

Artiklen fortsætter under klippet. 

- Dine hårekstensions, din røv, dine bryster, alt, er tungt, for hun er f*cking frodig. Men hun er anorektisk her (taljen, red.), hendes arme er tynde som tændstikker, som min lillefinger, lister Khloé Kardashian op over for Kim, der labber de mange komplimenter i sig. 

Artiklen fortsætter under klippet. 

Men at glæde sig over at blive kaldt "tynd" og "anorektisk" er ikke faldet i god jord hos mange af realitystjernens følgere på de sociale medier. 

Artiklen fortsætter under tweetet. 

- Kim Kardashians Instagram story, hvor hun blærer sig med, hvor tynd hun er, giver mig lyst til at kaste op, skriver brugeren Milly på Twitter. 

Artiklen fortsætter under tweetet. 

- Hvis nogen siger til dig, at du er så tynd, at de ikke tror, du spiser, så er det IKKE ET KOMPLIMENT, som du skal hovere med til dine mange millioner af følgere, hvor størstedelen er unge piger, stemmer Twitter-brugeren Lydia Rose Stephens i. 

Find din favorit kendis her:

Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close