Hollywood2. maj 2018

Brooklyn Beckham har fået ny kæreste... Igen

David og Victoria Beckhams ældste søn Brooklyn har endnu en gang skiftet flirt
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/7.09091673.jpg
 Foto: All Over Press

Det er mindre end en måned siden, at det kom frem, at Brooklyn Beckham og Chloë Grace Moretz ikke længere var sammen, siden er pigerne kommet og gået i hans soveværelse.

Nu ser det så ud til, at han har fået ny kæreste.

Det skriver DailyMail.

Den heldige kvinde er den 27-årige danser Lexy Panterra.

I søndags kunne de ses sammen ude foran Brooklyns lejlighed i New York, og forinden havde de haft en heftig bytur, hvor de blandt andet havde været at finde på dansegulvet på natklubben "The Box" på Manhattan.

Brooklyn, der er glad for at fotografere, har da også allerede taget billeder af Lexy.

I går lagde hun blandt andet et af billederne på sin Instagram-profil.

- Når du siger, at du ikke er model, men han er ligeglad, skriver Lexy til billedet, som er taget af Brooklyn.

Artiklen fortsætter efter billedet

Ifølge DailyMail, så mødtes Brooklyn og Lexy hinanden på sidste års Coachella-festival, men det er altså først nu, at de har fået et godt øje til hinanden.

Var han Chloë utro?

Det var tilbage i april, at det kom frem, at Brooklyn ikke længere var sammen med skuespilleren Chloë Grace Moretz. På det tidspunkt gik der rygter om, at Brooklyn skulle have været Chloë utro med en Playboy-model.

Det tidligere kærestepar havde tidligere været fra hinanden, men denne gang så det altså ud til, at det var et endeligt split mellem de to.

Chloë Grace Moretz fortalte tilbage i 2016, hvorfor de besluttede at stå offentligt frem som par. Den store opmærksomhed påvirkede nemlig de unge kæresters forhold. - Vi har datet lidt i et par år nu, og nu har vi gjort det lidt officielt. Vi løb altid fra folk, der forsøgte at tage billeder af os. Og det påvirkede vores forhold, fortalte skuespillerinden i talkshowet "The Talk". - Vi var ikke i stand til at gå på de restauranter, vi gerne ville eller bare gå ud og se en film. Så vi tænkte, at hvis vi bare stod frem og lod dem tage et billede, så ville opmærksomheden ikke længere være så stor, fortalte hun ligeledes. Sidste gang Brooklyn og Chloë fandt sammen igen var i august sidste år.

Sponsoreret indhold