Beckhams kæreste: Vi har datet i flere år

Foto: All Over

Rygterne svirrede længe, og tidligere i maj bekræftede den unge skuespillerinde Chloë Grace Moretz endelig, at hun er sammen med den celebre stjernesøn Brooklyn Beckham.

Nu åbner den 19-årige skuespillerinde op for, hvorfor parret besluttede at stå offentligt frem. Den store opmærksomhed påvirkede nemlig de unge kæresters forhold.

- Vi har datet lidt i et par år nu, og nu har vi gjort det lidt officielt. Vi løb altid fra folk, der forsøgte at tage billeder af os. Og det påvirkede vores forhold, fortæller skuespillerinden i talkshowet "The Talk".

- Vi var ikke i stand til at gå på de restauranter, vi gerne ville eller bare gå ud og se en film. Så vi tænkte, at hvis vi bare stod frem og lod dem tage et billede, så ville opmærksomheden ikke længere være så stor, fortsætter hun.

Spekulationerne om de to turtelduers forhold kom særligt, i kølvandet af at Brooklyn Beckham, der er søn af Victoria og David Beckham, delte flere kærlige billeder af parret på Instagram.

Siden de stod frem som par, har de også gjort deres debut som par på den røde løber, da Chloë Grace Moretz nyeste film, "Bad Neighbours 2", havde premiere.

Se billeder af Brooklyn og Chloé sammen her, da de var til premiere på "Neighbors 2" for nylig. 

Brooklyn og Chloe sammen på den røde løber

Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close