Hollywood10. april 2018

Var Brooklyn utro mod Chloë?

Brooklyn Beckham blev i weekenden set kysse med Playboy-modellen Lexi Wood, men havde han husket at gøre det forbi med kæresten Chloë Grace Moretz? Det er sår flere medier nu tvivl om
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/brooklyn_og_cloe.jpg
 Foto: All Over Press

19-årige Brooklyn Beckham ser ud til at have rodet sig ud i noget værre snavs.

Forleden blev han nemlig spottet i en hed stund med Playboy-modellen Lexi Wood, men spørgsmålet er nu, om han havde husket at gøre det forbi med Chloë Grace Moretz.

På sin Instagram lagde Chloë søndag et billede op af rapperen Cardi B's sang "Be Careful", der omhandler en kvinde, der tror, at hendes kæreste er utro. Det skriver DailyMail.

Spørgsmålet er altså, om det er et tegn på, at Brooklyn har været Chloë utro.

Indtil videre har skuespilleren nemlig været tavs omkring bruddet fra den unge Beckham-fyr.

Sidste gang Brooklyn og Chloë blev set sammen var for mindre end en måned siden, da de blev set i hed omfavnelse på gaden i New York.

Artiklen fortsætter efter billedet

https://imgix.seoghoer.dk/7.09013868.jpg
 Foto: All Over Press

Brooklyn Beckham og Chloë Grace Moretz kysser i New York i sidste måned. (Foto: All Over Press)

I weekenden dukkede der så billeder op af Brooklyn og Lexi Wood sammen. Billederne blev taget i bydelen West Hollywood i Los Angeles, hvor Brooklyn var forbi en tatovør for at få ordnet et par småting ved en af sine nye tatoveringer.

De to så ud til at have en særdeles hyggelig stund sammen.

Udover at have været model for Playboy, så har Lexi Wood også været at finde i den japanske udgave af Vogue.

Artiklen fortsætter efter billedet

https://imgix.seoghoer.dk/7.09058103.jpg
 Foto: All Over Press

Brooklyn Beckham og Lexi Wood i en hed stund. (Foto: All Over Press)

Chloë Grace Moretz fortalte tilbage i 2016, hvorfor de besluttede at stå offentligt frem som par. Den store opmærksomhed påvirkede nemlig de unge kæresters forhold. - Vi har datet lidt i et par år nu, og nu har vi gjort det lidt officielt. Vi løb altid fra folk, der forsøgte at tage billeder af os. Og det påvirkede vores forhold, fortalte skuespillerinden i talkshowet "The Talk". - Vi var ikke i stand til at gå på de restauranter, vi gerne ville eller bare gå ud og se en film. Så vi tænkte, at hvis vi bare stod frem og lod dem tage et billede, så ville opmærksomheden ikke længere være så stor, fortalte hun ligeledes.

Sidste gang Brooklyn og Chloë fandt sammen igen var i august sidste år. Nu ser det så ud til, at det endnu en gang er slut. Se flere billeder af Brooklyn Beckham i galleriet herunder

Brooklyn Beckham - blandet marts 2017

null

Sponsoreret indhold