"Gift ved første blik"-Christian: Vores familier klikkede

Christian og Mette sagde ja til ægteskab, selv om de aldrig havde mødt hinanden før.

Christian og Mette sagde ja til ægteskab, selv om de aldrig havde mødt hinanden før.

(Foto: Dan Mariegaard)

30-årige Christian slog til, da han fandt ud af at TV-eksperimentet "Gift ved første blik" søgte deltagere. Hans store drøm er nemlig at stifte en familie og få børn. 

Og sådan gik det til, at han kort tid efter stod midt i København og hilste pænt på sin ukendte svigerfamilie, få sekunder før han blev viet med Mette.

– Bruden var så smuk. Jeg havde ingen forventninger til uddannelse eller hårfarve. Jeg havde tiltro til eksperterne. Det var sådan en fantastisk dag. Det hele klikkede bare, og det er jo kun så akavet, som du gør det til, fortæller Christian i et interview med SE og HØR.

Og Christian havde lagt alle forventninger til side, da han mødte Mette for første gang. 

- Pointen med programmet er jo, at du skal lægge alle de her forventninger væk. Ellers ved du, at du bliver skuffet på et eller andet tidspunkt. Selv vores familier klikkede, så det var bare så dejligt. Det ved jeg også betød meget for Mette, fastslår den nuværende gymnasielærer, der underviser i fysik og matematik.

Christian ikke må afsløre, hvad status på ægteskabet er nu, men følg ham og de andre par på den 21. februar kl. 20.45 på DR1.  

Det er 4. gang, eksperimentet "Gift ved første blik" bliver sendt på TV.

Læs hele det store interview med Christian i denne uges SE og HØR.

Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close