Hollywood18. august 2016

Gwyneth Paltrow og Chris Martin: Skilsmisseforældre på stranden

På trods af skilsmissen nyder eksparret hinandens selskab – som forleden ved stranden i Hamptons ud for New York.
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/7.08109878.jpg
 Foto: All Over

LOS ANGELES/SE og HØR: Ingen sure miner her.

Gwyneth Paltrow, 43, og Chris Martin, 39, er meget gode rollemodeller som skilsmisseforældre. Således drog eksparret forleden på sommerferie sammen i Hamptons ved New York for at hygge sig med deres fælles børn, Apple Martin, 12, og Moses Martin, ti. Deres skilmisse blev faktisk først effektueret denne sommer, og således blev der sat punktum for ægteskabet, som blev indgået helt tilbage i 2003. I foråret 2015 var det gået op for parret, at de var mere venner end elskere. Men i stedet for at smække med dørene forsøgte de en ny strategi: At fortsætte et unikt venskab, så børnene ikke blev belastet af bruddet. Det har indtil videre virket ganske fortræffeligt, og eksparret har været på flere ferier sammen.

Stinkende rige
Skilsmissen er også unik på andre måder: For eksempel gik begge parter med til, at ingen af dem skulle til lommerne. Egentlig meget fornuftigt, når man tænker på, at de begge tjener kassen på deres karrierer. Gwyneth er som bekendt skuespiller og tjener også ganske fint på sin hudplejeserie Goop, mens Chris Martin stadig lever en ganske komfortabel tilværelse som Coldplay-forsanger. Gwyneth og Chris valgte desuden at nægte at kalde det en skilsmisse – i stedet opfandt de betegnelsen ”conscious uncoupling” (slang for ikke at være et par, red.). Noget, som Ben Affleck og Jennifer Garner også forsøgte sig med, da de lod sig skille i sommeren 2015.

I dag danner Gwyneth par med Brad Falchuk, og Chris Martin med Annabelle Wallis.

https://imgix.seoghoer.dk/7.08109882.jpg

Hvorfor skal skilsmisser være så ubehagelige? Det er der ingen grund til, mener Gwyneth Paltrow, som har et fint forhold til eksmanden Chris Martin.

https://imgix.seoghoer.dk/7.08109896.jpg

Gwyneth og Chris har sønnen Moses på ti år. Det meget bibelske navn skyldes, at Paltrows far var rabbiner.

https://imgix.seoghoer.dk/7.08109883.jpg

”Se mig, se mig”. Chris Martin spiller kong Gulerod på de smukke sandstrande i Hamptons.

https://imgix.seoghoer.dk/7.08109909.jpg

Fryser du, skat? Selv om sommeren i New York er varm, kan Atlanterhavet godt være en smule køligt, når man stiger direkte op af bølgerne.

https://imgix.seoghoer.dk/7.08109925.jpg

Chris Martin spiller strand-pingpong med sønnen Moses.

Sponsoreret indhold