Det frække20. maj 2016

Her er Gwyneth Paltrows favorit-sexlegetøj

Skuespillerinden Gwyneth Paltrow er ikke bange for at fortælle om sit frække sexlegetøj
-
 Foto: All Over

Flere og flere kendisser fortæller åbenhjertigt om deres seksuelle lyster og ikke mindst deres brug af sexlegetøj. I februar måned i år offentliggjorde Kim Kardashian en liste over hendes favoritter, og nu har Gwyneth Paltrow fulgt efter med sine bud på det sexlegetøj, hun er tosset med.

På internetsiden Goop, der er en form for ugentlig nyhedsbrev fra skuespillerinden, kan man se udvalget, der i høj grad afspejler, at hun er en dame med en luksuriøs smag. Mange af produkterne er fra det berømte eksklusive firma LELO og ligger i den dyre ende af markedet.

[node:aller-related-content]

Blandt andet nævner hun Tiani 24K, der er en trådløs parvibrator belagt med 24 karat guld og Tor 2, der er en penisring i et utroligt lækkert design, som tilfredsstiller både manden og kvinden, når de bruger den sammen [].

Steve Thomson, der er marketingschef hos LELO, siger: - Det er dejligt at så mange berømtheder er begyndt at tale åbent om sexlegetøj. De er rollemodeller for mange, og jo mere åbent de taler om deres lyst og glæde, desto mere generelt accepteret bliver onani, og det bidrager til at vores samfund favner vores seksualitet i alle dets aspekter.

https://imgix.seoghoer.dk/lelo.jpg
 Foto: sinful.dk
https://imgix.seoghoer.dk/lelo2.jpg
 Foto: sinful.dk

Sponsoreret indhold