Forhadt i Hollywood: Paltrow taler ud

Gwyneth Paltrow taler nu ud om placeringen som Hollywoods mest hadede celebrity.

Gwyneth Paltrow taler nu ud om placeringen som Hollywoods mest hadede celebrity.

Foto: AOP

I 2013 stemte læserne af magasinet Star på Gwyneth Paltrow som den mest forhadte person i Hollywood.

I dag - tre år senere - taler den 43-årige skuespillerinde nu ud om den tvivlsomme og meget lidt flatterende kåring i et interview med BBC.

- Først tænkte jeg: Er jeg virkelig den mest forhadte berømthed - mere end Chris Brown? Hvad har jeg gjort?, spørger Paltrow, der sammenligner sig selv med skandalerapperen, som har en voldsdom for at slå ekskæresten Rihanna.

- Det eneste, jeg kan gøre, er at være mit sande jeg. Men jeg tror, der er ting omkring mig, som får folk til at drage forhastede konklusioner, vurderer den Oscar-vindende filmstjerne.

Som datter af skuespillerinden Blythe Danner og produceren Bruce Paltrow har hun indtrykket af, at andre mener, hun har fået alt serveret. Men det er langt fra sandheden, siger hun.

- Folk tror, jeg er opvokset velhavende og med en sølvske i munden, og det skaber vrede. Jeg har haft en idyllisk opvækst, men jeg har aldrig fået noget forærende, fastslår skuespillerinden.

- Min far sagde altid, at jeg skulle kunne klare mig selv. Han har aldrig betalt min husleje eller givet mig noget tilskud. Den idé om, at jeg er forkælet, eller ikke har knoklet for det, jeg har opnået, er helt forkert, mener hun.

Læserne af Star Magazine stemte i 2013 "Twilight"-skuespillerinden Kristen Stewart ind på andenpladsen, mens tredjepladsen gik til sangerinden Jennifer Lopez. Førnævnte Chris Brown indtog i øvrigt listens 20.-plads.

Paltrow fik sit helt store gennembrud i thrilleren "Seven" fra 1995, vandt en Oscar for "Shakespeare in Love" i 1999 og har siden hittet i "Iron Man"-filmene.

 

Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close