Hollywood6. marts 2015

Kelly Clarkson: Ligeglad med at blive kaldt fed

Den britiske sangerinde bekymrer sig ikke om andres mening om sin babyvægt
https://imgix.seoghoer.dk/media/e94935ef11e041088740725ee55bf819.jpg
 Foto: All Over Press



- Jeg er fantastisk.

Det fastslår Kelly Clarkson, efter at være blevet konfronteret med ikke at have smidt sin babyvægt efter fødslen af datteren River Rose i juni sidste år.

Den 32-årige sangerinde og "American Idol"-vinder blev spurgt ind til de få Twitter-beskeder, der tikkede ind efter hendes optræden i talkshowet "Graham Norton Live," hvor der blev skrevet, om Clarkson mon havde spist alle sine korsangere.

LÆS OGSÅ: Adele advarede Kelly Clarkson: Glem babyer

Det skete i forbindelse med et interview med magasinet Heat.

- Det er fordi, de ikke kender mig. Jeg er fantastisk. Det genererer mig ikke, det er en fri verden. Sig, hvad du vil, siger den texanske sangerinde i interviewet og fortsætter:

LÆS OGSÅ: Sangerinde: Glæder mig til at blive fed

- Jeg har aldrig bekymret mig over, hvad folk tænker. For mig handler det om, om jeg er glad, selvsikker og har det godt - det har altid været min ting, siger Clarkson, der er gift og fik datteren River Rose med talentmanageren Brandon Blackstock, og understreger:

- Og særligt efter at jeg har stiftet familie, søger jeg ikke nogens accept.

LÆS OGSÅ: Kelly Clarkson retter anti-feministisk udtalelse

Clarkson vandt første sæson af den populære sangkonkurrence "American Idols" i 2002 og har siden fortsat sin musikalske succes. Hun har solgt mere end 20 millioner albums og har vundet musikverdenens fineste pris, Grammyen.

Sponsoreret indhold