Kelly Clarkson retter anti-feministisk udtalelse

Kelly Clarkson elsker en mand, der styrer, fortalte hun for to år siden

Kelly Clarkson elsker en mand, der styrer, fortalte hun for to år siden

Foto: All Over PressNogle gange kan ordene flyve ud af munden på én, og det skete også for den amerikanske popsangerinde Kelly Clarkson, da hun i et interview med Time Magazine kom til at sige, at hun ikke ville beskrive sig selv som feminist.

- Jeg elsker, at der er nogen, der tager sig af mig, og jeg har en mand, som er en leder. Jeg er ikke feminist på den måde, sagde Kelly Clarkson for to år siden til Time Magazine.

LÆS OGSÅ: Kelly Clarkson kaster op midt i interview

Udtalelserne fik kritikken til at hagle ned over den amerikanske sangfugl, som nu tager til genmæle og forklarer, at hun følte sig misforstået. Det skriver The Huffington Post.

LÆS OGSÅ: Kelly Clarkson er gravid

- Jeg sagde, at i det seneste årti har jeg følt, at folk associerer ordet "feminist" med "strigle" og "mande-hader". Og jeg er bestemt ikke den pige. Det var, hvad jeg mente, siger sangerinden i et interview med Huffington Post og fortsætter:

- Naturligvis tror jeg på lige rettigheder til kvinder. Jeg er ikke idiot. Jeg er en kvinde. Jeg tror på lige rettigheder over hele linjen, slår sangerinden fast.

LÆS OGSÅ: Kelly Clarkson afslører barnets køn

Kelly Clarkson blev hele USA's musikalske yndling, da hun vandt den første sæson af "American Idol" og efterfølgende fik stor succes.

Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close