Hollywood26. november 2013

Sangerinde: Glæder mig til blive fed

Der skal ikke spares på kalorierne under Kelly Clarksons graviditet
https://imgix.seoghoer.dk/media/2e1e2239420b49d4a1d979eb922c03a4.jpg
 Foto: All OverDen 31-årige sangerinde annoncerede for nylig, at hun var gravid, og hun vil bruge den anledning til at spise lige, hvad hun har lyst til.
- Alle kalder mig fed, så jeg glæder mig til, at der er en grund til det, i stedet for at alle bare er nogle idioter, siger Clarkson til Parade Magazine ifølge ABC News.

Og det er ikke kun under graviditeten, at Kelly Clarkson vil nyde den ekstra vægt. Hun føler sig nemlig ikke presset til at smide graviditetskiloene hurtigt igen.
- Jeg bliver aldrig en supermodel, så det er der ingen, der forventer. Jeg sætter gerne barren lavt, så folk ikke har høje forventninger, forklarer "Stronger"-sangerinden.

Denne model er også nygravid

Kelly Clarkson blev i oktober gift med Brandon Blackstock, der også er faren til hendes kommende barn. Et barn, som Clarkson er sikker på bliver en pige.
- Jeg får en pige. Det ved jeg bare. Og når jeg får en pige, vil i alle sige "Hun vidste det sgu", siger Kelly Clarkson.


Denne sanger venter sit andet barn


Kelly Clarkson blev i 2002 den første vinder af talentprogrammet "American Idol". Hun har siden udgivet seks album. Det seneste er julealbummet "Wrapped in Red", der udkom i oktober.


Kelly er gravid

Sponsoreret indhold