Det frække10. juli 2022

Denne stilling øger kvindens orgasmechancer

Jubiii - missionæren er meget bedre end sit rygte
Missionæren kommer til ære og værdighed igen.
Missionæren kommer til ære og værdighed igen.
 FOTO: Colourbox.com

Er du vild med den klassiske missionær, men har skammet dig lidt, fordi den har et rygte som en kende ordinær og kedelig, så er her godt nyt:

En amerikansk gynækolog, sexforsker og (sexkunstner) Kimberly Lovie har netop udgivet et banebrydende studie, der viser, hvilke af fem stillinger der giver mest klitorisstimulation.

Ved at undersøge et par med ultralyd, mens de havde sex i ti minutter i fem forskellige stillinger, kan Lovie og og en kollega konstatere, at missionæren med giver mest blodcirkulation i klitoris, hvilket i princippet øger chancerne for orgasme.

Og her taler vi ikke kun om den synlige del af klitoris, altså klitorishovedet, men hele det klitorale kompleks med ben og svulmelegemer:

Et styk klitoris.
Et styk klitoris.

Og ikke nok med det, Kimberly fandt også ud af, at brug en såkaldt sexpude, som hæver kvindens underliv i missionæren, hvor hun ligger nederst, booster stillingen samt giver dybere penetration.

Vi har før skrevet om sexpude som simpelt og effektiv sexhack. En sexpude har form som en kile.

Forsøgsdyrene var et lægepar på 32. De foretog forsøgene hjemme. Hver stilling blev testet hver for sig på fem forskellige dage. Og sådan ser en vinder ud:

Missionæren, hvor kvinden ligger nederst med en sexpude under sig, giver mest blod i klitoris (D).
Missionæren, hvor kvinden ligger nederst med en sexpude under sig, giver mest blod i klitoris (D).
 FOTO: Sexologies

Doggy

De andre stillinger, som parret måtte knalde igennem i forsøget, var bagfra (doggy), kvinden der rider (cowgirl), lotusstillingen, hvor kvinder sidder overskrævs på den siddende mand. Alle stillinger øgede blodtilførslen i klitoris, bortset fra doggy.

Sikker orgasme med LELO Enigma Dobbelt Klitoris og G-Punkts Stimulator

Lovie erkender, at der kan være individuelle forskelle: Nogle kvinder reagerer på forskellige former for stimuli i diverse stillinger, ligesom der også er psykologiske aspekter af orgasmen. Desuden har mænd forskellig dybe og kraft i deres stød.

Ikke desto mindre mener Kimberly Lovie, at studiet kan give kvinder, som har svært ved at opnå orgasme, nogle ideer til at prøve andre metoder end de vanlige.

Spar 60 procent på nyt sexlegetøj i sinful store sommerudsalg

Sponsoreret indhold