Det frække28. februar 2022

Dette simple hack booster dine favorit-stillinger i sengen

De små marginaler kan gøre en stor forskel
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/ipurestockx608916_0.jpg
 FOTO: MEGA

Trænger du og kæresten til lidt variation i de horisontale udfoldelser?

I kan forsøge at knalde jer gennem den oldindiske elskovsguide Kama Sutra, hvor en del af stillingerne er akrobatiske, mens andre blot er variationer over den håndfuld, som de fleste af os bruger.

I kan også blot prøve dette hack, som virkelig vil give nyt liv til favoritterne.

En pude er det eneste, du skal bruge.

Derfor virker det

Hvis I lægger puden under kvindens numse, så underlivet løftes en smule, rammer penis nogle andre steder i skeden ved penetration i missionærstillingen.

Den lidt ændrede indgangsvinkel kan gøre en stor forskel for især modtageren. Manden kommer dybere og kan eventuelt stimulere livmodermunden den vej.

En liggende doggy, hvor puden så placeres under kvindens underliv, ændrer også oplevelsen. De små marginaler kan gøre en stor forskel. Også hvis han lægger den under sin numse, når hun rider ham.

Sexpude

Dog er almindelige puder ikke optimale, idet de ofte er for bløde. Samtidig vil ikke alle bryde sig om at sove med den sexsaftindsmurte pude efterfølgende.

Derfor anbefaler sexperter såkaldte positionspuder. Faste kile/rampeformede puder med aftageligt vaskbart betræk.

https://imgix.seoghoer.dk/25075-the-mini-try-angle-sex-pillow_01_product_q100.jpg

Perfect Positions The Mini Try-Angle Sex Pude fra sinful.dk.

Rune Kjelsmark fra Danmarks største sexshop sinful.dk fortæller, at positionspuder ikke er det, som de sælger mest af:

- Når det er sagt, så er salget faktisk steget med over 125 procent i 2021. Så det virker alligevel, som om flere og flere danskere får øjnene op for de mange fordele der følger med en positionspude.

Fordele

Han antager, at mange har prøvet sig lidt frem med en almindelig pude på et eller andet tidspunkt - og i nogle tilfælde kan det også være ganske fint:

- Men positionspuder har den klare fordel, at de er designet til at hjælpe par med at afprøve en masse stillinger fra helt nye vinkler. Det kan lede til dybere penetration og bedre stimulation af kvindens g-punkt. Derudover kan de, på grund af deres specielle form og fasthed, give støtte de rigtige steder og aflaste i stillinger, der normalt vil være anstrengende for den ene eller anden part, siger Kjelsmark, der oplyser, at der findes to grundformer:

- Fastheden er selvfølgelig større ved de almindelige positionspuder i skum. De oppustelige er lidt blødere og mere egnet til dem, der gerne vil lege, afprøve og teste lidt mere. De mere faste giver optimal støtte i stillingerne.

Desuden findes positionspuder, der har form som en slags sexsofa, der henvender sig til de mest eventyrlystne.

Derfor skal du prøve sexpude

Sinful skriver dette om positionspuderne: 'Rampeformen er nemlig med til at støtte modtagerens bækken, som bliver løftet op i en position, hvor det er nemmere at penetrere vedkommende. Dette løft gør samtidig penetrationen mere behagelig og nydelsesfuld for begge parter. De rampeformede udgaver er desuden velegnet til doggy style-stillingen, da modtageren bagdel bliver løftet op i en passende højde, og det er vel at mærke uden, at man behøver stå på arme og ben i sengen.'

øAlder, overvægt eller andre kropslige udfordringer kan for eksempel gøre samleje vanskelig, mindre nydelsesfuld eller måske helt umulig. I sådan nogle tilfælde kan positionspuder være med til at overkomme eller mindske de udfordringer og på den måde forbedre sexlivet betydeligt.'

Kjelsmark forklarer, at mange positionspuder kommer med et aftageligt betræk, der kan maskinvaskes. Indvendigt er de typisk betrukket med polyester, så der ikke kan trække væske ind i skumkernen.

- Så her skal man altså ikke være bange for, at glidecreme eller andet væske trænger ind i puden.

Sponsoreret indhold