Reality11. marts 2022

Fie Laursen forsvarer Teitur Skoubo: Ikke skyldig

Realitystjernen står bag sin voldtægtstiltalte kammerat i Marbella.
For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

Sent i går aftes satte Teitur Skoubo for første gang ord på den voldtægtssag, der har hængt over hovedet på ham siden november sidste år.

Nu kommer realitystjernens kollega og veninde Fie Laursen på banen.

De to har både tv-karriere, lokation og også verserende kriminalsager til fælles, og begge parter har da også haft meldt sig syge fra hver sin Marbella-lejlighed og dermed fået en sag i Danmark udskudt.

I et længere skriv forsvarer Fie Laursen nu Teitur Skoubo, der i går erkendte sig uskyldig, efter politiet har tiltalt ham for en episode i Odense, hvor det mener, han har voldtaget og banket en kvinde.

Artiklen fortsætter under billedet …

Fie Laursen forsvarer Teitur Skoubo: Ikke skyldig
Fie Laursen støtter stadig Teitur Skoubo.
 Foto: Privat, Dan Mariegaard

Teitur flyttede sidste år til Marbella i Spanien, hvor realityveninden Fie Laursen også er bosat. Teitur er opvokset på Færøerne. Foto: Privat, Dan Mariegaard

– Tiltalt. Ikke skyldig, skriver Fie Laursen om Teitur Skoubo, hvis sigtelse netop er blevet til en tiltale, efter politiet har fundet tilstrækkeligt stærke beviser.

Tidligere havde hun skrevet "sigtet, ikke skyldig", men har nu ændret sin tekst.

Fie Laursen har selv været udsat for voldtægt. Det fortalte realitystjernen til SE og HØR i maj sidste år, og det nævner hun også nu som baggrund for, at hun har forholdt sig skeptisk til Teitur Skoubos sag, som hun dog har valgt side i.

– Vi lever i en verden, hvor man altid skal tro på "offeret", og fordi så mange grimme ting sker for kvinder, må man ikke længere kigge på manden og stå med ham, begynder Fie Laursen og fortsætter:

– Teitur har været en af mine bedste venner i mange år, jeg kender ham, og jeg kender historien. Vi lever i en verden, hvor vi kvinder i princippet kan stemple alle mænd som voldtægtsmænd og ødelægge deres liv, for hvem tør gå imod hende, der kommer med anklagerne?

Artiklen fortsætter under opslaget …

Realityvenner som

Siden Teitur Skoubo delte sit opslag på Instagram, er det strømmet ind med likes – heriblandt fra flere realitystjerner såsom Gustav Salinas, Asbjørn Nielsen og Jonas Korsgaard.

Også realitystjernens kæreste, Teresa Ovenberg, har vist sin støtte med et like.

Men det er ikke nok, mener Fie Laursen.

– Jeg kender din sjæl, Teitur, og jeg kender din historie, og jeg ser ikke nok "venner" have din ryg, for folk er bange for at blive dømt. Hvis folk vil dømme mig for at stå ved min vens side i hans livs sværeste tid og beskyldninger, så skal I være velkomne. Hver og en blokeres.

– Feminisme for mig handler om ligeværdighed, og hver en anklage imod en mand skal ikke være vores mulighed for at træde et skridt højere op som kvinder. Mænd kan også være ofre, og som en, der kender situationen, står jeg med dig.

Artiklen fortsætter under opslaget …

Fie Laursen understreger, at man ikke skal dømme Teitur Skoubo, selv om hans sigtelse er blevet til en tiltale, og politiet mener, at han har voldtaget og banket kvinden i Odense.

– Teitur, du er mange ting – men du er ikke disse anklager, og jeg stoler på, systemet skal få det frem. Vi er mange, der elsker og støtter dig hele vejen.

– Jeg er i mit liv selv blevet udsat for overgreb, men det betyder ikke, at jeg ikke længere kan forholde mig kritisk og føler, at alle mænd, der anklages for det skal stemples, før det er bevist.

Sponsoreret indhold