Reality31. januar 2022

Se videoen: Philip Mays ansøgning til jobbet som "Paradise"-vært

Nu hvor det er meldt officielt ud, at Rikke Gøransson er helt færdig med "Paradise", har Philip May valgt at smide sit navn i puljen.
For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

Godt nok er Rikke Gøranssons værtstjans for længst blevet besat af Olivia Salo og Emil Olsen, men det afholder ikke den tidligere deltager Philip May fra at søge om stillingen som vært på "Paradise".

Den sprudlende realitystjerne har udover sin erfaring fra programmet også prøvet kræfter med værtsrollen til Reality Awards, men alligevel har Philip May skruet en video sammen, der rigtig skal vise hans talent og overbevise NENT om, at de skal vælge ham som den næste "Paradise"-vært.

I videoen, som Philip May heldigivs har delt med os alle, afprøver han forskellige, kendte "Paradise"-sætninger og situationer, blandt andet en parceremoni samt annonceringen af et "BREEEEEV".

Derudover får vi fornøjelsen af paradisoen iført både leopardprikket blazer og cirkusoverskæg.

Artiklen fortsætter under billedet ...

https://imgix.seoghoer.dk/media/article/reality_awards_2021_roed_loeber_167_16jun21_1sl0813.jpg
 Foto: Søren Lamberth

Philip May til Reality Awards 2021. Foto: Søren Lamberth

Philip May fortæller, at TV 3 desværre ikke er vendt tilbage, men at han derimod også er klar på tjansen som vært på "Vild med dans", nu hvor Christiane Schaumburg-Müller har opsagt stillingen.

Her kan du se Philip Mays audition til jobbet som "Paradise"-vært:

Sponsoreret indhold